Edvinas_Cheka 6 Parašė Balandis 1, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Edvinas_Cheka • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Edva_Edva • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Event trugdymas, šaudė į dalyvius. Jei trūks įrodymų, rašykite ą.ž. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/a/zJA9B Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edva_Edva 12 Parašė Balandis 1, 2016 Jei banini reike visalaik video medžiaga turėti nes nieko nesimato ir gali būt padirbta.. AŠ ŠAUDŽIAU Į STOVINČIAI MAŠINA Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lucas_George 103 Parašė Balandis 1, 2016 Jei banini reike visalaik video medžiaga turėti nes nieko nesimato ir gali būt padirbta.. AŠ ŠAUDŽIAU Į STOVINČIAI MAŠINA Nebutina turėti medžiagos jaigu matosi kad šaudėi ir eventas buvo šaudėi į mano mašina elegy, bei trugdėi su savo gaistrininku mašina bandėi susprogdinti mano. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edva_Edva 12 Parašė Balandis 1, 2016 Prašau pateikti įrodimus gerus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edvinas_Cheka 6 Parašė Balandis 1, 2016 Jei banini reike visalaik video medžiaga turėti nes nieko nesimato ir gali būt padirbta.. AŠ ŠAUDŽIAU Į STOVINČIAI MAŠINA Kokiu būdu galėjau padirbti įrodymus? Aiškiai mašina važiuoja, negi teleportuojasi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edva_Edva 12 Parašė Balandis 1, 2016 Ša vaikas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edvinas_Cheka 6 Parašė Balandis 1, 2016 Ša vaikas Gal tu geriau nefreepostink, suaugeli. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Balandis 2, 2016 Anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose