Impressible_Lauriz 471 Parašė Balandis 2, 2016 240 Avatarų jums!http://imgur.com/a/2RyFL Ace_Hood Dominykas_Absolut Darius_Morrelo 9 kiti 12 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darius_Morrelo 46 Parašė Balandis 2, 2016 Labai gražūs.Priglausiu vieną.Sėkmės ;] Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy-Cold 140 Parašė Balandis 3, 2016 Tikrai verti dėmesio avatarai paimsiu keleta Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy'Cold 95 Parašė Balandis 3, 2016 Visai nieko kitą karta ikelk truputi daugiau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jocker_Weed 21 Parašė Balandis 3, 2016 Nepyk :/ visi man matyti. Pats kuriai?? Na bet laukiam dauggiau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mrs Nobody 552 Parašė Balandis 9, 2016 dq tau , kad pasidalinai savo avatarų kolekciją rėmai atrodo gerai tai rep uždėjau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nexus_Frost 0 Parašė Balandis 9, 2016 Damnn geruliai , bent jau aš dar jų nebuvau matęs pasiimsiu keletą visai patiko . Visko rast gali ko tik nori Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Setenn_Flow 0 Parašė Balandis 9, 2016 Labai gražus avatarai kurk didesnių dydžių. šaunuolis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Jameson 290 Parašė Balandis 14, 2016 O radau ir savų iš lmg laikų ir nedrįsk neigt, kad ne mano ten Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
jason frost 58 Parašė Balandis 25, 2016 Sveikas. Avatarai neblogi, bet yra vienas didelis minusas kas ir sugadina visą rimtumą tai būtų stroke. Srr, bet atrodo lyg koks naujokas darytu, o tikuosi, kad ne . Šia yra tik mano nuomonė, nenorėjau ižeisti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Diego_Sopranoo 55 Parašė Balandis 28, 2016 Blemba visai tikrai neblogi avatarai ,tačiau man labiau patinka šiek tiek didesni , ačiū,kad daliniesi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Fatality 5 Parašė Gegužė 19, 2016 Įvairus avatarai man patinka. Ačiū, kad daliniesi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose