Martis_Drifteris 0 Parašė Balandis 3, 2016 Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? 2savaites Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : du metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : is youtuberio Vyto_Mafija Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : nes jis man idomus Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : nevykdziau nes man jie sunkoki Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :medkirciu,fermeriu,gaisrininku Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : nesudetinga Ar dažnai naudojate /gps komandą? : labai dazna nes as esu dar naujokas:) Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : jo du kartus su ginklu ir du kartus su knife ir beto noriu pasakyti kad mane du kartus usbanino be reikalo raso tu usbanintas uz cytu naudojima o as ju neturiu Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : ne sunku Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : labai padejo Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : atvyksta uz kokiu 5min o jegu pasiulau 2k iskart atvazuoja Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :aiskus Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? duoti kokias 5k iskart be apmokymu ir issilaikyti visas teises ir kad turetu nors 500xp Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Balandis 3, 2016 Neemigruotas, Vieną kartą jau buvote emigruotas su kitu žaidėju antrą kartą emigruoti negalima. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose