Aaron_Wilson 16 Parašė Balandis 3, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume: Aaron_Wilson • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume: Edwa_Nmz • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Free įsp • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą: Už nieką free įsp. nors pateikiau įrodymus vaizdinė medžiaga, kad DM daro, jail anketoje . Kodėl serverio vos pradėja žaist žaidėjai turi kentėti nuo serverio "elito"?Taip ir prarandat žaidėjus. Laukiame jūsų ponas, išsamaus paaiškinimo. Tik nepradėk verkti, kad per vėlai užpildžiau, nes vaizdinė medžiaga ir 1 foto yra pagrindžianti mano parodymus, jog aš nenusipelnau įsp. http://greenside.lt/index.php?/topic/23976-peikiu-aaron-wilson/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edwa_Nmz 195 Parašė Balandis 3, 2016 Nubaustas buvai todėl nes jail anketą užpildyti duodama 10 minučių, o tu užpildei beveik po valandos. Марихуана 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aaron_Wilson 16 Parašė Balandis 3, 2016 Atsiprašiau,, jog vėluoju, beje nebuvau jail taisyklių įdėmiai persiskaites. O dabar kitu kampu pažiūrėkime.. Ką man daryt, kai iš lempos atvaro, sušaudo. Sedėti rankas sudėjus? Neturėjau nieko kito kaip griebtis jail veiksmų ir tai buvo 1 kartas kada aš jailinu žmogų Ir tuo pačiu gauti įspėjimą, jog mane užpuolė kažkokia padugnė? Kodėl jam įspėjimo nėra, civilių šaudymas, nes neužpildžiau ppk anketos? O dabar dėl kažkokio laiko tarpo įrodymai mano atmesti, nors yra video, viskas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edwa_Nmz 195 Parašė Balandis 10, 2016 Atsiprašiau,, jog vėluoju, beje nebuvau jail taisyklių įdėmiai persiskaites. O dabar kitu kampu pažiūrėkime.. Ką man daryt, kai iš lempos atvaro, sušaudo. Sedėti rankas sudėjus? Neturėjau nieko kito kaip griebtis jail veiksmų ir tai buvo 1 kartas kada aš jailinu žmogų Ir tuo pačiu gauti įspėjimą, jog mane užpuolė kažkokia padugnė? Kodėl jam įspėjimo nėra, civilių šaudymas, nes neužpildžiau ppk anketos? O dabar dėl kažkokio laiko tarpo įrodymai mano atmesti, nors yra video, viskas. Taisyklių nežinojimas nuo atsakomybės neatleidžia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Balandis 15, 2016 Prižiūrėtojas nebus baudžiamas. Administratoriaus įspėjimas buvo nuimtas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose