Mykolas_Nrg 0 Parašė Balandis 3, 2016 Prašymas suteikti paramą serverio nenaujokui Mykolas_Nrg Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo tada kai draugas pasakė kad atsirado naujas žr geras samp serveris tai maždaug prieš 1 menėsį. Kiek laiko žaidžiade SA-MP serveriuose? : Seip niekada nezaidiziau Sampos tik Gta san andreasa. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Sužinojau iš savo drago Hidro_Ciuvas sakydamas kad pagaliau žaist SA-MP. Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Man labai gražiai nuskambėjo serverio pavadinimas, serverio filmukas, svetainė, todėl labai susidomėjau ir pradėjau žaist. Ar įvykdėte visus apmokymų misijas? : Ne, šiek tiek buvau prasimokęs per Gta san andreas. Kokius darbus jau teko dirbti? : Picerininkus, medkircius, idomiausias buvo darbas picerijoje. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Nelabai kažkaip prisimenu, lyg su dviračiu važinėjau ir atradau. Ar dažnai naudojote /gps komanda? : Nelabai dirbdamas picerininku ismokau žemelapi ir pripratau. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Taip buvau, ir niekaip nemokejau išsikviesti policinku nes kazkaip keistai reikia pildyti anketas. Ar pakanka serveryje nuomuojamo transporto? : Taip, kiekvienam miestelyje galima išsinuomuot dvirati jeigu esi per toli nuo darbo vietos. Ar naudojote /padmins ar tpapagalba ? : Taip naudojau /pdamins ir labai gerai man padejo, suteikta pagalba man pravertė. Ar teko naudotis /kviesti komandą? : Niekada neteko nes iki šiol nemoku pyldyt anketa. Serveryje pateikiama informacija man kai atejau zaist i sita serveri, buvo labai gera. Reiketu padaryti grieztesni vairavimo egzamina, nes ypac gaisrininkai nezino kuria kelio puse reik vaziuot.Minusu siame serveryje nemaciau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Balandis 3, 2016 Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d. Mykolas_Nrg 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose