Frederick_Barton 0 Parašė Balandis 3, 2016 Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Frederick_Barton Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :Nuo 2016/03/31. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :Apytikslei keletą metų. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :Tiesiog domėjausi pastąrąja veikla tiek sg forume, tiek iš draugų žaidžiančių čia rekomendacijomis. Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? :Unikalius sistemos, puikus kolektyvas ir kokybiškas žaidimas, ko daugiau ir bereikia. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? :Taip įvykdžiau, nebuvo sunku suprasti, nes viskas buvo paaiškinta aiškiai ir nuosekliai. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :Esu dirbęs naftos plaformoje, medkirčiuose ( kol kas noriu apsiprasti ties jais ). Įdomiausias buvo medkirčiai, o pelningiausias naftos platforma. Nuobodumo šiame serveyje dar nepatyriau visgi yra kas gali tave užimti. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Nebuvo sunku, tiesiog pasinaudojau /gps ir vieta radau be problemų. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : /gps komandą kol esu naujokas naudoju dažnai. Miesteliuose anksčiau nežaidžiau, o ir indentiškų dalykų čia nėra, kol apsiprasiu manau tol ilgai jį naudosiu... Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? :Kol kas dar nebuvau. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? :Manau tikrai pakanka. Rasti nėra labai sunkuo, tuo labiau kaip prisiregistruoji, spawne jie aiškiai matomi ir pastebimi. Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? :Kol kas nenaudojau, noriu viską išmokti savarankiškai. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? :Keleta kartų buvau išsikvietęs, sureagavo gan greitai ir sklandžiai. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :Kol kas dar toks atvejis nebuvo man pasitaikęs. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? :Kol kas nieko, laikas parodys savo trūkumus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Balandis 4, 2016 Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose