Valdas_Boxer 0 Parašė Balandis 4, 2016 0.1 Informacija apie mane1. Mano tikrasis vardas bei amžius:Valdas man 14 Metu2. Miestas, kuriame gyvenu: Kretingos raj. kulupenai3. Mano kontaktinė informacija (nebūtinai): FB Valdas Jasinskas. Skype Valdas.jasinskas 4. Mano pomėgiai, hobiai: Na lankau bokso treniruotes ir man tai patinka. patinka zaisti fule. Eiti prie turniko (Skersinio)5. Mano broliai, seserys: Turiu 2 Brolius Vienas Edgardas kuriam 10 metu ir kitas Vilius kuriam 1 metukas 6. Mano ateities planai: Na dabar galvoju tapti kokiu mechaniku ar policininku ziurint kaip seksis su mokslais 0.2 Informacija apie serverio gyvenimą 1.1 Mano užsiregistravimo į serverį data: Tiksliai neatsimenu bet tai buvo vos po sio serverio starto 1.2 Mano Vardas_Pavardė serveryje: Valdas_Adidas1.3 Mano serverio suradimo istorija (Kur, kaip suradote): Zaisdavau LMG bet ten cyteriu serveris draugelis paiule si serva. Na pameginau ir man patiko1.4 Mano pasiekti pasiekimai: Nieko gero1.5 Mano ateities tikslai serveryje: Noreciau tapti izymus 0.3 AŠ 1.1.1 Mano nuotrauka: 1.1.2 Mano nuotraukos komentaras: Siokios tokios bet sueis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy'Cold 95 Parašė Balandis 4, 2016 Sveikas malonu sekmės tau projekte! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Antoine_Braxton 2 Parašė Balandis 5, 2016 Sveikas Valdai! Malonu susipažinti. Sėkmės žaidime , bei gyvenime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lauris Driftas 108 Parašė Balandis 11, 2016 Sveikas Valdai sėkmės tau žaidime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domse_Mario 34 Parašė Balandis 12, 2016 sveikas malonu susipažinti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edwis_Weeds 1 Parašė Balandis 23, 2016 Sveikas atvykęs Valdai, gero tau žaidimo serveryje bei virtualiame gyvenime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erikaz_Jakas 10 Parašė Balandis 26, 2016 (redaguota) Sveikas, malonu susipažinti sėkmės gyvenime bei žaidime. Narys gauna vieną įspėjimą už; • Draudžiama rašyti tą patį pranešimą keliose temose, kiekvienoje temoje pranešimas turi būti skirtingai argumentuotas; Redaguota Balandis 26, 2016 Hugo_Armani Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tautvydas_Sones 79 Parašė Balandis 27, 2016 XD, malonu susipažint, sėkmės XD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Family_Dad 0 Parašė Balandis 27, 2016 sveikas malonu susipazinti sekmes zaidime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vytautas_Sustauskas 29 Parašė Balandis 27, 2016 Zdarova seni , maladec bahuras , gerbiu , respektas:) Jei noresi man pinigu duot ar suteikti kazkokios pagalbos visados gali susisiekti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Luk_Bam 2 Parašė Gegužė 1, 2016 O Valdeli geras prisistatymas gera čiolė sėkmės tau linkiu kuo geriausios Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
21 Hooni 59 Parašė Gegužė 8, 2016 Sveikas Valdai , prisistatymas neblogas kitaip sakomai pakankamas , bei sėkmės tau žaidime bei tikrame gyvenime . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ginas_Sprite 1 Parašė Gegužė 10, 2016 Labas ir sėkmės tau serveryje Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy White 7 Parašė Gegužė 12, 2016 Sveikas malonu susipažinti sėkmės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Redas_Scania 4 Parašė Gegužė 16, 2016 Labutis Valdai. Malonu susipažinti, sėkmės žaidime bei gyvenime. Netoli gyveni už 19km Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Don'Alvarez 12 Parašė Gegužė 16, 2016 opce zdarova kenty,įdomu būva paskaityti apie tave,sekmės tau . Kaimo_Tėvas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Malboro 80 Parašė Gegužė 17, 2016 Sveikas Valdai , malonu su tavimi susipažinti , linkiu sėkmės tau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Fatality 5 Parašė Gegužė 18, 2016 Sveikutis, malonu paskaityti apie tave ir daugiau sužinoti malomaus žaidimo GS. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darek_White 0 Parašė Gegužė 21, 2016 Sveikas, malonu susipažinti ir sėkmės tau žaidime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy_White 3 Parašė Gegužė 24, 2016 Malonu susipažinti ir sėkmės tau šiame projekte bei realeme gyvenime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose