Airidas_Kar 0 Parašė Balandis 7, 2016 Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :Nelabai seniai kažkur prieš kelias savaites. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :Na,apie metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :Man būdavo nuobodu neturėdavau ką veikti ir ieškodavau serverių.Vieną kartą pamačiau,žiūriu lietuviškas serveris na, sakau pabandysiu pažaisti ir žaisdamas man jis patiko ir pradėjau žaisti. Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? :Nes jis buvo įdomus neteko matyti bugo. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? :Na nelabai buvo sunku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :Man patiko dirbti medkirčiu nes labai įdomiai viskas padaryta. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? :Nelabai buvo sunku rasti ieškojau ieškojau ir atradau. Ar dažnai naudojate /gps komandą? :Retai , bet kartais prireikia. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? :Taip. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Nesunku Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? :Nelabai naudoju , bet kaip reikia panaudoju.O ar buvo atsakyta tai taip. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? :Kaip ir teko.O atvažiavo greitai. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :Neteko man kolkas viskas aišku. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Na , mano manymu tai serveriui nieko netrūktu kaip ir viskas aprūpinta naujokams. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Balandis 7, 2016 Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose