Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

James_Stephen istorija.

James_Stephen

Rekomenduojamas pranešimas

 Sveiki serverio žaidėjai,vip'ai,adminai,direktoriai ir k.t. Aprašysiu savo istorija,nes šiuo metu neturiu ką veikti . Jau nuo pat pradžių norėjau sukurti biografiją apie savę. Neesu poetas,bet .. Visgi kas gausis tas. Per daug nesmerkit,mažai irgi :D. Ką gi smagaus skaitymo :)

 

                                                                                             ♣Pirmi žaidimai bei SA'MP.'

 

• Pirmas žaidimukas jaučiu kaip ir visų buvo NeedForSpeed 2 ;d. Žaidimas tikrai įtraukė. Žaisdavai all'day all'night. Ganėtinai ilgai lošdavau. Mano brolis tai pogi irgi jį žaisdavo. Žaisdavom kartu ir būdavo osum laikai. Tik bijodavau kažką pridirbti,kad negaučiau pizdi nuo bratkio,nes jis tas mašinas užsitunindavo,o aš jas trindavau ;d  Čia gal buvo 2klasėje .Bet laikui bėgant,brolis parsiuntė ''CARBONĄ'' Įtraukiantis žaidimas. Dar daugiau laikui praėjus brolis parsiuntė GTA. Aš maždaug wtf,kas per žaidimas? Kur carbon'as? ;d Jis žaidė,o aš šalia žiūrėdavau,kartą brolis davė pabandyti. Ir poto karto,galvoju HMM įdomus žaidimas. Ir užsikabliavau. Su broliu žaisdavom iki naktų,kol nuo motkeles negaudavom rėkt,kad jau vėlu ir rytoj keltis į mokyklą. Nu patiems jaučiu taip yra buvę ;d Ką gi. Žaidimas iš esmės nebuvo nei sunkus nei lengvas. Bet ką gi turėjau broli kurias man neįveikiamas misijas įveikdavo t.y . Kur reikėdavo su Savanna šokti,paskui papludimį šokti su rodiklytėmis ir apvokti kareivines ar ką :DD Na ir paskutinė kur LV mieste toj dykumoje reikėjo su lėktuvu įveikti tas misijas ,kur pro čekpointus praskristi. NEĮMANOMA,bet.. Laikui bėgant įveikėm. 1 kartą įveikėm visą GTA 2 kartą 3 ir kągi pabodo kažkaip. Ką veikti? Kažkaip youtube pamačiau SA'MP lietuviškai . Kas čia galvoju? :DD Nu ką pažiūrėkim. Blemba vietos matytos GTA tik kažkokie žmogeliukai tikri vaikšto galvoju kas čia per naujas game? :D Ir galvoju. Geros mašinos,tune,geri žmogeliukai [ tipo su skinais ] ir visą kitą. Užsispyriau ir pasakiau NORIU!! . Dėja,bet bratkis jo nemokėjjo parsiųsti.Nu ir ką daryt?.. Buvau gal 6 klasėje. NEMOKĖJAU jo gauti ir viskas. Ir turėjau galima sakyt kaimyną kitame name gyveno paklausiau ar mokėtų. Atsakė - taip.. Na jis mano metų. Atėjo parsiuntė ir ką žaidimas prasidėjo :D Iš pradžių nežinojau,net kaip į tą samp įeiti,ką ten daryti,kas per šh ? :D Tada mes su draugu įėjome į vieną serverį pirmą pasitaikiusį kuriame praleidau 2 metus. :) Na ką patiko. Žaidžiau ir žaidžiau. Tik viena bėda. O kur tos kietos mašinos kur youtube mačiau? Kur gražūs žmogeliukai? Neįdomu.. Bet paskui draugas per skype parodė,kaip,bet man crashindavo,net neprisijungus į servą.. Ir ką teko trinti. Ir vėl prašyti,kad įrašytų. Ną įrašė,bet šį kartą,be modų. Ir taip tesėsį mano SA'MP gyvenimas.

 

                                                                                      ♣SA'MP leavinimas ir kiti žaidimai.

 

Kaip ir minėjau tame serverye lošiau 2 metus. Buvo 2 savininkai broliai. Bet po tų 2 metų žaidimo savininkai pasikeitė. Su tuo savininku labai nesutariau. Bože bože kaip mes su juo rėjimės :D Kol galų gale ddosinau serverį sužinojęs kaip. Paskui serveryje su s0b'ais ir visom kitom magijom prasinešiau ir gavau baną. Dar iki dabar man tas banas yra. 2015 metų. Ir ką leavinau sa'mp nes tas serveris buvo osum. Galvojau viskas tokio nerasiu ,nepritapsiu kitame ir t.t. Lošiau cesą. Tikriausiai visi jį lošėte/lošiat. Buvau tikrai geras žaidėjas. Dalyvaudavau turnyruose,buvau surf dievas, Paskui ištryniau,nes pabodo,o po laiko vėl jį turėjau. Bet lošiau public. Ir ką gi. Klasėje išgirdau kažkokias nesamones ir kalbėjimus apie lol'ą. Lol'as,lol'as kas čia per su*istas lol'as? Čia žaidimas ar ne? Per pamokas girdžiu ; Nu kokie lol'o čhampai tau geriausi? :D Nu jo.. Galvoju.. Ir paklausiau galų gale. Čia game? Atsakymas-Jo. Kur atsisiusti? Sako googleje suvesk LOL ir susikurs acc ir download :D Okkk.. Po kelių dienų ir aš lošiau. Iš pirmo žvilgsio atrodė nesamonė game,bet kažkaip įdomus/neįdomus. Na paskui jau tikrai įtraukė į lol'ą ir lošiau. Pasiekiau 20-30 levelį nepamenu dabar  ir ištryniau. Ir vėl likau be žaidimų. Nebuvo ką veikti. Dam'n..

 

                                                                                   ♣SA'MP sugrįžimas.

 

Po lol'o galvojau gal sa'mp parsisiusti. Ir parsisiunčiau. Ir galvojau eiti į kokį serverį. Tame ban'e esu. O kitų nepažystu ;D Draugas pasiūlė eiti į ********.lt tikriausiai žinot koks nes ten žaidė Aivaras_V. Pažinau šiek tiek. Buvom PD. Tame serveryje išlošiau netoli metų. Bet prasidėjo nesąmonės. Adminų nesąžiningumas,bei serverio šeimininkas manęs nemėgo,bet su juo per daug nbendravom. Ir po ilgo laiko ten nebelošiau. Po 5 mėnesiu atėjau į serverį ir Anton_Draginovic pasiūlė nueiti į Aivaro_V GreenSide.lt serverį. Ką gi atėjau ir vienas kitam šiek tiek padėjom su Anton_D. Prasisukom kaip įmanydami,ir esu jau su 11k xp. Šiame serveryje pasiekimų neturiu,bet jų sieksiu.

 

                      Taigi tai tiek.                                                                                                                                                                                                   James_Stephen

 

                                                                                                                    

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.