Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Jack_Curry

Jack_Curry

Rekomenduojamas pranešimas

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Užsiregistravau šiandien, tačiau serverio veiklą stebiu nuo pat jo startą.


Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ 4 metus.


Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Mafijos_Tėvas buvo serverio administratorius kitame projekte, jo darbas labai sužavėjo ir sužinojau apie jo kuriamą projektą. Pradėjau sekti naujienas ir domėtis serverio veikla, tačiau dėl tam tikrų problemų negalėjau žaisti tinkamai serveryje.


Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes šiame serveryje žaidžia pirma pažįstamų, daug buvusių "firmos darbuotojų" iš kitų serverių ir šiaip serveris kuriame aš žaidžiu - miršta, atnaujinimų nėra jau 2 metus, o čia viskas kitaip, viskas tvarkinga ir prižiūrėta, todėl ir pasirinkau šį serverį.


Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip įvykdžiau, ne nebuvo sunku labai, tačiau veiklos užteko.


Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Kol kas teko dirbti tik UAB "Švarinta", nes neturiu pakankamai patirties, kad įsidarbinti į kitus darbus. O kažkada seniau teko dirbti kitus darbus visus, net ir su pakvietimu, tačiau tai buvo jau senas vartotojas kurio aš nebeturiu ir nenorėčiau susigrąžinti.


Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne.


Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Kol viską įsiminsiu tai naudoju ir naudosiu dažnai, nes serveryje nelabai žinau dar kas kur yra.


Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Kol kas - ne.


Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Taip pakanka, mašinų yra pakankamai ir užtenka.


Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Kol kas dar neteko naudoti.


Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Kol kas dar neteko naudoti.


Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Informacijos užtenka pakankamai, jos gerai kad nėra labai prigrūsta visur, nes labai apkrautų bendrą vaizdą, tačiau dabar yra viskas labai gerai.


Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Kol kas nemanau kad ką reikėtų keisti, kadangi viskas yra labai gerai.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.