Iks_Dėė 1 Parašė Balandis 8, 2016 Prašymas suteikti paramą serverio naujokui John_Salted Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo šiandien 2016-04-08 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 4 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Pažįsstami man pasiūlį ateiti čia pažaisti. Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Kad kiti serveriai lagina ir šiaip lievi kažkokie, tai noriu pabandyt šitą nes esu girdėjes kad čia belekoks servas Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Dar ne, bet kol jūs patikrinsite šią temą, jau būsiu baiges, Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Nedirbau dar. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Surasiu, yra kas parodys man. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Kol susipažinsiu su map'u teks panaudot. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Taip, bet tai įprasta, visuose servuose tokiu dalyku būna. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Pakanka. Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Naudojau, mažai kas atsako bet jei atsako tai nebereikia klaust dar kartą, gana aiškiai paaiškina. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Nenaudoju pats stengiuos visur nuvykti. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Viskas gerai, viskas aišku. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Gal butu geriau jeigu daugiau xp duotu pačioj pradžioj, o taip viskas gerai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Balandis 9, 2016 Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose