Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Pasiulymas pridėti dar 1 darba į /darbai su pakvietimu.

L'C

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Lucas_George


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na suprasiu ne visi norėsit ypač kur mafijozai kodėl? Nes aš norėčiau pasiulyti padaryti GP/NP prekeivių direktorius pvž ką reiškia šis darbas? GP - Ginklų prekeivis NP- Narkotikų prekeivis, bet su mafijom viskas liktu kaip ir buve pvž jie ten jėma iš ju paketus bet jaigu jiems reikia ginklu nusipirkti iš GP galėtu pigiau pirkti, ir kiti serverio žaidėjai pirkti ginklus narkotikus, na kaip viskas butu? Jaigu greenside projektas turi scripteri gera išėitu padaryti sistema gera tiesiog reikėtu GP/NP daryti patiems tuos ginklus atsinešti irgi medžiagas iš tam tikru ir daryti ir paketus puskui kiekvienas žmogus isideda į bagažine savo mašinos arba pas dyleri pvž jaigu butu ir važinėja pardavinėti bei pvž kaip reikėtu gaminti? Na butu panašu kaip ir gaujos ten gamina tik padaryti kažką įdomiau kad butu team work pridėti mašinu, beje arba išviso uždrausti GP/NP prekeiviems turėti reikalu su gaujoms nes jie gauna paketus GP/NP galėtu buti pvž pardavinėja žaidėjams ginklus arba atvaro prie pinjatos ir pardavinėja ginklus manau prie pinjatos tikrai sulauktu gan daug žmonių kurie pirktu.. Bei dar ginklų prekeiviai ir narkotikų prekeiviai galėtu kurti padirbtas ginklų licenzijas, jos kainuotu pigiau negu ginklinėi ir galėtu pardavinėti žaidėjams pvž /parduotiglic [iD-V_P] pvž kaina butu 5'000 eurai, arba 4'000 ir pc pvž jaigu tikrina asmėni pridėti komanda /patikrintiglic ir patikrina ar jis turi nepadirbta gun-lic... Beje GP/NP butu ne nusikalstomoji jie tiesiog prekiauja narkotikais jaigu pagauna gali į kalėjima atsisiesti nes manau dabar yra 6 darbai neprošal butu 7 darbai vistiek manyčiau vistiek šis projektas bus gan geras, ir galėtume padaryti ko įdomiau kurti ta žole, ir žolės tipu butu marihuania, žolė, anfetaminas bei kitokiu jaigu ten žinom, arba dar parduoti paprastas rušiškas cigaretes tipo kaip kontrabanda tipo, aj jo dar norėčiau pasakyti kad pvž jaigu važioji pro siena ir policija gali buti kad ten stovės tikrins pvž mes iš savo gp/np bazės varom į koki darbykla pasidaryti cigarečiu kontrabandišku ir vežti pro siena reikėtu ir tada jaigu policininkai patikrintu iškarto automatiškai praneša per pd racija kad kontrabanda ir kažkaip įdomiau padaryti jaigu išėitu... O žaidėjai galėtu nusipirkti cigaretes ir jaigu pradėtu jie rukyti nebegalėtu sustoti nebent isigydyti, pvž suruko ten į diena  5 cigaretes ir plaučiai pradeda norėti dar ir turėtu pirktis o išgydimas kainuotu kokie 2k išmediku manyčiau.. + Šitas darbas galėtu butu kaip ir naujokams nu ne naujokams bet nuo 3'000 XP pvž.


 


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:  Na nepykit nežinau bet jaučiu nebus taip padaryta nes daug kas nenories, + perskaitykit viską. Manau butu 7 darbai su pakvietimu galbut daug kam patiktu toks darbas GP/NP atėitu daugiau žaidėjų žaisti + šitas darbas galim sakyti butu kaip ir naujokas nuo 3'000 XP


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Na norėčiau parodyti pvž kaip transportai kokie butu: P.S perskaitykit viską kad suprastumet, trasnportai: Vehicle_482.jpg  Su šitu pvž galėtu gabenti kontrabanda, cigaretes.  Vehicle_455.jpg O su šitu pvž vežti ginklus/narkotikus į sandėly, seifa )  O čia butu darbuotoju transportai: Vehicle_566.jpg 445_Admiral.jpg  Bei galėtu dar turėti laiva. Irgi padėti išgabenti kontrabanda jaigu kažkas bando reketuoti tai kiek suspėtu sunešti į laiva dėžiu tiek. Vehicle_446.jpgPaspaudi y raide ir ideda maketa į laiva bet ko daugiau paketu to sunkiau plaukti nes masė biški. Bei dar transportai darbuotojams: p.s direktorius galėtu nustatyti pagal rangus transportus 475_Sabre.jpg beje jaigu išėitu ant transportu padaryti GP/NP ir viskas. Na ir dar pvž aukščiausio rango idėti koki greita transporta kad butu priskirta prie marozu tokiu.. o GP/NP skinai galėtu buti tokie: 1 rango Narkotikų prekeiviu skinas Skin_29.png Antras rango narkotikų prekeiviu skinas:  Skin_28.png Trečio rangas narkotikų prekeiviu skinas : Skin_127.png Na matai nežinau čia pagal aivara su roku reikėtu žėti o čia butu GP skinai:  1 rangas: Skin_217.png  2. Skin_179.png 3. Skin_249.png Na nežinau gal net ne bus šito darbo anyway kažn skinus sukėliau kokius galėjau pažėjau..


 


Rašykit už / prieš vistiek žinau kad kritikos bus..


 


Atsiprašau už klaidas naktyje rašiau.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

*cenzūra* nu tikrai reikėtu GP darbo nes dabar gaujos, pardavinėja kažką labai retai, na per visą laiką kiek esu žaidęs tai tik 2 kart nutaikiau progą kažką nusipirkt.

Šeip galėtu gaujiniai parduot nark, gun pas GP už pinigus ir pan, taip jie gautu pelną ir pan.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas,viska tikrai neskaičiau perskaičiau esme tame kad tu nori kažka panašaus kaip dyleriai susukti, toliau neskaičiau. nes manau kad tai nera reikalinga, tam yra gaujos ir ginkline, jeigu būtų gp/np ar kaip ten sakei, tai praktiškai visi ten eitų nes būtų dydelis pinigu šaltinis. ir šiaip manau ginklines pakanką ir taip daug kas mieste dm daro.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Prieš.2 priežastys: Pavogei iš manes 200k *cenzūra*. o Antra tai viskas Copy Paste Nuo Juškos projetko,Lucai,*Įžeidimas*

 

Narys gauna vieną įspėjimą už;

• Draudžiama įžeidinėti kitus forumo vartotojus;

Redaguota Hugo_Armani

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

PRIEŠ, užtenka tų darbų. Tokį dalyką reikėtų padaryti kai būtų virš 200 žaidėjų, nes dabar tai pakanka tų darbų. O dabar 40% žaidėjų yra gaujose, 15% žaidėjų yra bedarbiai dirbantys darbus be direktoriau pakvietimu, 55% žaidėjų dirba darbus su direktoriaus pakvietimu ir darbuotojų į kikvieną darbą pilnai užtenka.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Daug kas už daug kas prieš bet jaigu butu darbas gi jus patys bėktumet pildyti esme tame kad gp np negaletu daryti dm jiems gresia irgi jailas aš nekalbu kaip dyleriai biški kitaip padaryti beje padidinti gun shope kainas reikia beto narkotikus galėtu pardavinėt ir žaidėjams o dėl žaidėju manau jie susirinks su laiku, pvž gp np galėtu budėti prie pinjatos ir t.t nes prie pinjatos ginklu daug kam reikia ++ dar ta gun lic, aš niekur nieko nekopinau vpš nžn kas ten per savininkas ir jaigu kopinau pateik įrodymus rašau per tlf paskaitykit visa informacija. Tikrai pastebėjau daug kas dirba picerininkais jaigu gp np padarytume nuo 3k xp matau atsirastu naujoku ir gal yra tokiu žmoniu kurie mėgsta šį darba.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.