Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju - Boss_Tony

Boss_tony

Rekomenduojamas pranešimas

Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Boss_Tony

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Pirma kartą pradėjau žaisti šiame serveryje 2016-04-08.

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ Buvau 'užsikabliavęs ant sampo' maždaug prieš 2-3 metus, tačiau pagrinde lošiau paprastus drift serverius kaip flamingo ir panašiai. Lošdavau šiektiek lmg. Greitai viską mečiau, nes tie serveriai būdavo niurūs ir greit pabosdavo. Viską sudėjus samp žaidžiu apie pusę metų.

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Apie šį serverį sužinojau iš klasiokų. Jie samp žaidžia jau daug metų, bandę įvairius serverius. Šis serveris juos labiausiai sudomino, todėl pakvietė ir mane.

Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Pasirinkau šitą serverį, nes man pasiūlė, labai daug papasakojo įvairiu dalykų ir mane sudomino. 

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? Įvykdžiau tikrai ne visas. Kaip aš per kelias dienas galėčiau turėti mašiną ( Šiaip galėčiau turėti , tačiau aš norėčiau padoresnės :D), butą, verslą, salą? Tiesiog žaisdamas netikėtai atsirakinu paprasčiausias misijas ir man gerai.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Teko dirbti šiūkšlių išvežiotoju, 'pizza boy' ir ūkininku. Pelningiausias ūkininko darbas: važinėji sau su kombainu, į minutę pinigus gauni ir dar renki grūdus kuriuos parduot gali. Visai nieko buvo picos išvežiotojo darbas, maitindavau draugą ir taip pasipelnydavau šiektiek. Šiūkšlininku dirbti buvo nieko įpatingo. :D

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Tikrai nebuvo sudėtinga ją rasti. Net iš toli šviečia geltona spalva su šiuo užrašu.

Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Gps naudoju tikrai dažnai, gan nelengva po pertraukos įsiminti visus miestelius ir vietoves. Tačiau kuo toliau, tuo mažiau rašau /gps į 'chata'.

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Tikrai taip. Kartą paprašiau kad mane pavežtų 'pizza boy'. Jis paprašė 500e. Pasiteiravau ar jam viskas gerai su galva ir buvau nušautas.

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Tikrai pakanka. Rasti buvo labai lengva, nes iš tolo matosi didžiulė aikštelė su tiek daug mašinų. Dviračių nesinuomavau, bet irgi buvau radęs nuomos punktą.

Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip naudojau kelis kartus /padmins. Tikrai suteikė pagalbos. Vos per kelias akimirkas atrašydavo 2-4 adminai.

Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Dar neteko- jeigu mirštu tiesiog palaukiu ligoninėj tą minutę, jeigu reik transporto - dažniausiai atsiranda šalia gerų žmonių kurie paveža.

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Šiame serveryje viskas puiki, tikrai nematau jokių nusiskundimų. Viskas apgalvota.

Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Jokių minusų nepastebėjau, tikrai žaidžiasi labai smagiai. Taip ir toliau! :)

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.