Tiesiog_Gaming 1 Parašė Balandis 9, 2016 Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Tiesiog_Gaming Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2016/03/30 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 4 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš clementean TV Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Šiaip rinkaus dėl to, kad garaže galima laikyti daug mašinu ( kai pamačiau per clemes video ) , bet po to supratau, kad šis serveris yra geras ne vien tik dėl to, kad yra garažuose daug vietų. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Neįvykdžiau, nes nenorėjau. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Teko dirbti visus be pakvietimo. Įdomiausias picerininkų darbas, o nuobodžiausias valytojų darbas. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne, nes mape ji pažymėta disku. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Labai dažnai, kad ir žaidžiu daugiau nei tris savaites. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Buvau. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Pakanka, o nuoma radau greitai, nes yra prie pat spawno. Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Aš /padmins komandą naudoju labai dažnai. Suteikta pagalba labai padėjo ir labai dėkoju adminams kurie atsakė į mano klausimus Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Na kaip čia pasakius. Medikai greitai reguoja, bet to negaliu pasakyti apie taksistus. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Neteko susidurti su jokiu neaiškumu. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Viskas yra gerai. Nieko keisti nereikėtų tik man būtų įdomiau, kad būtų daugiau darbų. Su pagarba, Tiesiog_Gaming Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Balandis 10, 2016 Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose