Pacan Marozas 419 Parašė Balandis 10, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Pacan_Marozas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Manau, kad serveriui reikėtu įdiegti tokią anti cheat sistemą, kad kai tarkim koks žmogus skraido su AirBreak ir į admin chat parašytu, kad Vardas_Pavardė įtariamai naudoja AirBreak. Arba pasigydė mašiną ir taip pat parašytų, adminams, kad tas asmuo įtariamai naudoją cheat. Taip būtų lengviau pagauti čyterius. Taip pat dar jeigu naudoja visokius fly, inv ir panašiai. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Administratoriai lengviau sugaudytu čyterius ir jų mažiau būtų serveryje, • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Adomas_Green 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erixsas_Hipster 32 Parašė Balandis 12, 2016 Manau kad tikrai pravers aš už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernest_Vercetti 33 Parašė Balandis 12, 2016 Tikrai UŽ. Nes vpš prie gamyklos duoną iškrovinėju, žiūriu per tvorą šokinėja su car kažkoks... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Omis_Zekas 190 Parašė Balandis 12, 2016 Už tikrai nebloga įdėja , praverstu serveryje. Amis_Diligata 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Balandis 12, 2016 Tiesą sakant, manau kad ši įdėja tikrai praverstų. Taip - mes turime tikrai daug puikių "čyterių gaudytojų" kaip Egidijų_Bumerį, Egidijų_Kezą bei kitus. Pats nesu administratorius, bet kartais tikrai galima pastebėti sukčiaujančius žaidėjus, kurie tikrai trikdo serverio, kuriuos susekti administratoriams kartais labai sunku. Serveris tikrai galėtų pranešinėti bent trečio lygio administratoriams, ar komandos nariams, apie galimai čytinančius žaidėjus. Taip pat su šia įdėja manau galima būtų susieti komandą kaip /pranesti - kuria žaidėjai be administratoriaus statusų galėtų pranešti apie galimai čytinančius žaidėjus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Anton_Baton 4 Parašė Balandis 17, 2016 100% UŽ! Serveryje pilna tų čyterių ir niekas nepagauna jų.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Oliver_Brown 280 Parašė Balandis 17, 2016 Tikrai praverstų, sumažėtų čyterių skaičius Serveryje. Nors ir jų mažai, tačiau vistiek praverstų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adomas_Green 154 Parašė Liepa 28, 2016 Aš už, labai puiki idėja, iškart gautų baną čyteriai, nes dabar sunku pamatyt kas čytina. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kornelijus. 18 Parašė Rugpjūtis 8, 2016 Pats buvau administratorius, tačiau šios idėjos tikrai reikia, aš pilnai sutinku. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Atsarginis.lt 7 Parašė Rugpjūtis 18, 2016 Taip būtų nebloga įdėja, ir čyterius lengviau pagautų ir kt. Už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose