Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Ernest_Vercetti

Neaktyvus

  • 83

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Ernest_Vercetti

  • Gimtadienis Rugpjūtis 30

Paskutiniai profilio lankytojai

3.679 profilio peržiūros
  1. Sveikas mielas skaitytojau, mėgsti MMO RPG žaidimus, bet nežinai ką pasirinkti? Siūlau tau rinktis nesenai free-to-play tapūsį žaidimą Albion Online! Ilgą laiką žaidimas buvo buy to play, tačiau balandžio 10-ą dieną kūrėjai jį padarė nemokamą. Žaidimas labai primena runescape, todėl manau daugumai iš senesnių žaidėjų jis turėtų patikti. Žaidimas visiškai nėra pay to win, nes viską jūs galite nusipirkti už pagrindinę žaidimo valiutą t.y. sidabrą. Žaidimas labai įtraukiantis, pats jau 3 dienas ir tiesiog neišeina atitraukti akių nuo ekrano. Albion Online nėra levelių, nes viską nusako jū
  2. ♦ Vardas_Pavardė žaidime: Ernest_Vercetti ♦ Nuoroda į jūsų kurtą meme (nuotraukas kelti į imgur.com, GIF į giphy.com):
  3. – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Ernest_Vercetti– Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau žmones kurie iš lempos šaudo ar tiesiog nemoka visiškai vairuoti, dėti normalias bausmes, kad suprastų ką jie daro per nesamones. Dabar kiekvieną dieną žaidžiant serveryje, per 1h į tave atsitrenkia 10 žmonių ir vienas iš jų tave sušaudo, kai kažką pasakai atgal. O pinigų tom mašinom tvarkyt pvz. man +-naujokui tikrai nėra ir realiai visus pinigus visada turiu išleista ant mašinų tvarkymo. Reikia kažką daryti, nes čia jau darosi visiška nesamonė. Tik vienas žmogus per visą tą laiką kai žaidžiau kuris į m
  4. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ernest_Vercetti2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodama būstą, (tipas, miestelis, baterijos kolektorius (jei yra ir įmanomas), stogo spalva (tik ant namų), interjeras, garažas (ar yra): Visiškai tuščias butas PC miestelyje. ID: 1003. Pateikite parduodamo būsto nuotraukas (išorė, interjeras, garažas): Manau, kad nereikia, nes jis visiškai tuščias eilinis butas.4. Kaina, kiek norite gauti už būstą: 65k
  5. Kai susimokėsite, gausite parašo versiją be watermark'o! (Redaguosiu tą patį paveikslėlį, tik be watermark'o) Kaina - 9000€ Kai susimokėsite, gausite parašo versiją be watermark'o! (Redaguosiu tą patį paveikslėlį, tik be watermark'o) Kaina - 13,000€ Sumokėta!
  6. Norit avataro ar parašo forume? Ar gal būt esi direktorius ir tau reikia rangų paveikslėlių ar šiaip logotipo tavo darbui? Kreipkis į pm arba užsuk į mano parduotuvėlę, kurią galite rasti GFX skiltyje! :)

  7. Informacija >> /Norint ko nors paklausti pvz. Kokį font'ą naudoju klauskite į PM. /Žvaigždute (*) pažymėti klausimai anketoje yra būtini. /Jeigu nenurodode Background'o, tada bent nurodykite fono spalvą. /Anketoje atsakymus rašyti žalsva spalva arba paryškintai. /Neesu geras GFX'eris, todėl su šita parduotuvėle bandysiu tobulėti. Kainoraštis >> /Avataras ~ 5000 - 10,000 € /Parašas ~ 8000 - 15,000 € /Kita ~ Sutartinai Anketa >> /*Ko norėsite? Avataro ar Parašo ar kažko kito?: /Kokio dydžio?:
  8. Tas jausmas kai viduryje cs mačo susipisa pelytė.

    1. Mike_Cis
    2. Logi_Call

      Logi_Call

      Manau neidomu niekam.

    3. Ernest_Vercetti

      Ernest_Vercetti

      Vandens netyčia užpiliau čiut čiut ir susipiso... Nu *cenzūra*. :D

      Logi, tu man irgi neįdomus...

  9. https://steamcommunity.com/app/730/discussions/0/540744475184021804/Pasiskaitinėk čia.
  10. Pabandyk tą su ipconfig kur rašiau. Man buvo padėjęs.
  11. Padariau gif failą kuris užima mažiau. Dabar tiks.
  12. Sveikas, kai loši pabandyk nuo tlf wifi atjungkt, gal tik taip pasitaikė gal ką updateino tlf. Man seniau taip būdavo tai tik naujas internetas tepadėjo. O gal tiesiog čia nuo oro? Lyja, smarkus vėjas. Dar pabandyk atsidaryt CMD tada rašyk ipconfig /release ir ipconfig /renew kažkuriam laikui buvo padėję. Arba dar kas padėdavo kažkiek tai routerį restartint. Na gerai nenusimanau, bet ten į tą IP nueini ir restartini viską išnaujo. O gal tiesgio kažkas DDoS'ina?

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.