Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Dziugas_Driftuoja

Markis_Slyvacoinas

Rekomenduojamas pranešimas

Prašymas suteikti paramą serverio naujokui: Dziugas_Driftuoja

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo 2015 metų.

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ 5 metus :)

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Pradėjo žaisti draugas ir aš užėjau patikrinti ir man labai patiko.

Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes nerandu geresniu SA-MP serveriu

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Dar nesu įvykdes visu bet jau daugiau nei puse perėjau

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ įdomiausias picerininkas. O nuobodžiausiu neradau. :)

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne

Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Dabar stengiuosi nenaudoti ir įsisminti žemėlapį.

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Taip

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Man labai patinka šis sumanymas šaunu :)

Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip labai dėkui admininstracijai už gerą darbą :)

Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Šeip esu naujokas ir nenoriu labai leisti pinigu tai geriau nuvažiuočiau dviračiu arba automobiliu.

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Man tai užteko, su problemomis neteko susidurti.

Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? Pirmas įspūdis buvo labai geras, norėčiau praleisti daugiau laiko šiame serveryje. :) 

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.