Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[1.6.2] Siūlau įdėti daugiau darbų bei klubus

Ernest_Vercetti

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ernest_Vercetti

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pirmasis pasiūlymas būtų, kad reikėtų daugiau darbų, nes dabar žaidėjų tikrai nemažai, o darbo pasirinkimo beveik nėra. Pvz. siūlyčiau kokius FTB ar Swat įdėt, nes PD tikrai nespėja gatvių tvarkyt, pastoviai važiuoji, šaudosi kokie, o kaikurie policininkai net nekreipia dėmesio. Galėtų dylerius, radistus įmest. Taip pat pagyvėtų žaidimas. Antra idėja - Esu čia naujas bet nepastebėjau jokio veiksmo gaujų ir pnš, tad siūlyčiau taip pat idėti ir kokius klubus kuriuose galėtum būti jau būnant kokiam nors darbe.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtų didesnis darbų pasirinkimas, o apie antrą - būtų daugiau veiksmo.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

 

Matosi kad, kopijuota nuo kitų projektų aš prieš! nes, užtenka tų darbų nes, kiekvienas darbas yra labai indomus ir užtenka jų ;)

 

Tai jeigu tie darbai kur išvardinti kopijuoti tai ir visi kiti jau žaidime kopijuoti. Gi kiekvienas serveris turi policija, medikus, taxi ir t.t.. ;P

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Aš prieš, manau reikia kuo daugiau originalumo, o nedaryti kopijos kito projekto, nes tie tavo radistai, klubai, FTB ir swatai visi yra paimti iš Edgaro projekto.

Orginalumo... Policija, taxi, mechanikai ir t.t.. irgi yra kituose projektuose. Tai čia reiškia kopijuoja irgi pagal tavo mastymą. ;p O tam sakau, kad įdėtų tokius darbus tam, kad veiksmo bent kažkiek būtų, nes mentai tikrai jokių šansų neturi kažką padaryt, nes jie net gatvėse nesusitvarko.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Aš esu visiškai prieš. Jeigu tu sprendi, jog PD nesusitvarko gatvėse kai nėra išrinktas PD direktorius ir nėra nei vieno darbuotojo tai ne kažką..., ne kažką...
Dėl serverio darbų kopijavimo tai matau, jog nei viename iš jų taip pat dar nesi žaidęs - nei su pakvietimais, nei be jų, nei gamykloje, nei naftos platformoje. Kiekvienas iš jų tikrai savitas, tai pirmiausiai išbandyk visas sistemas ir darbus prieš kišdamas čia "visų darbų kopijavimą iš kitų projektų". Kai pats padirbsi visuose (bent dalyje) manau suprasi kaip klydai rašydamas šį pranešimą. Savininkai tikrai padarė itin gerą darbą darydami visų darbų sistemas, todėl jų neišbandęs - nekišk čia kitų serverių.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tavo pgr. argumentas yra tas, kad PD nesusitvarko. Žmogau, pasidomėk padėtimi serveryje, šiuo metu nėra direktoriaus. Pats sau prieštarauji - vienur gaujos nedaro veiksmo, kitur PD nesusitvarko, tai kaip tada susitvarkys su klubais jei dabar nesusitvarko? Reiktų tik perdaryt gaujų sistemą (galbūt į senąją, su papildomom dabartinėm sistemom, kaip flakonai, kontrabanda) ir viskas bus gerai, nereik jokių klubų, nereik masofkės ir pastovaus dm'inimo miesteliuose. Dėl vieno papildomo darbo gal ir už, tačiau reikia kažko originalaus. Swat, ftb, ar kažkas kito su nauju pavadinimu gal ir galėtų būt, tačiau koks tikslas, jei tokios pat funkcijos? Tegu priima daugiau į PD, bus tas pats poveikis. O jei daryt, kad kažkuo specializuotųsi darbas, tuomet reiktų atimt PD kai kurias galimybes, vėlgi nesąmonė. Dyleriai tai net kalbos nėra, freeroam'ų darbas, nors tai išvis net nėra darbas. Tam yra gaujos, nereik pridėt daug frakcijų, kad vienos iš kitų vogtų funkcijas ir kažkurios būtų nepopuliarios. Radistai - galbūt vienintelis dalykas, su kuriuo sutikčiau, tačiau irgi reiktų labai apgalvoti, padaryti įvairias eterio sistemas, taip pat kažką įdomesnio - unikalesnio, kaip GreenSIDE įprasta. O dėl darbų kopijavimo, tai taksi, medikai ir pan. nėra joks kopijavimas, nes tai yra visur - tiek serveriuose, tiek realybėje.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.