Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Edga_Bmw

Edga_Bmw

Rekomenduojamas pranešimas

Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Edga_Bmw

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Užsiregistravau gal savaitė atgal buvo problemos man su forūmu tai negalėjau emigruot dabar tai mano šansas.

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ 1-2 metus. 

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Be melagiščiu, žaidžiau viename projekte ir tik TS3 sedėjau ir girdėjau einu Greenside pažaist einu pažaist ir aš nutuokiau pabandyti šį serverį šiš serveris labai panašus ir realu gyvenima taj tiesiog tikras gyvenimas tad ir patinka sunku su pinigais bet kaip realus gyvenimas tad labai patiko ir žaisiu čia ir sieksiu visko.

Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes tai yra realus gyvenimas tai įdomu tai pvz darbai realus visokios gamybos ne tai kaip kituose projektuose medkirtys kuris tikrai medžius kerta o ne važineja paprastai su mašina gaisrininkas kuris gesina na čia labai geras serveris ir aš tuom didžiuojus kad toki pagaliau sukurė.

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip apmokymai buvo įvykdyti buvo kančiu bet dėl tokio serverio negaila, tad jau pramokau šituo serverių dabar jau beveik /pasiekimus na pasakysiu yra veiklos šiame serveryje. Didžiuojus.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Pirmas darbas buvo medkirtys iš pradžiu pasiskaičiau taisyklės, tad supratau aišku liūdna taip kerti kerti kai muzika pasileidi arba su draugais kerti žymiai lengviau 2 darbas buvo gaisrininkai geras darbas gesina ir realitiškai padaryta, tik prieš kad mažai tu papildymu kad cisterna papildyt, 3 darbas dabar dirbu Charrlie pica labai įdomu pats gamini pats paimi vežį labai traukia labai geras tad dabar sieksių jau su pakvetimų.

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne, nebuvo sunku /padmins parašiau ir man iškart suteike pagalba, tiesiog važiavau link fūrų ir kažkaip pro šonus važiuoju žiuriu elektronikos parduotuvė tad ir visko prisipirkau.

Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Taip, kadangi čia kitas gamemodas sunku apsiprast tad visada naudoju /gps šauni komandą. 

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Ne nebuvo jokių tokių kliūčiu patekes tik labai didžiuojus adminais paprašai sutaisyt mašiną ir sutaiso tad labai gerį žaidėjai.

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Taip, pakanka labai nebuvo sunkų trūksta visur ir pasiūlyčiau prie ligonines kažkur dar kad butu dviračiai kokie.

Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip, suteikia visi kas spėjo labai noriu pagirti Egidijus_Keza labai padėda beduose tad visi padėda su vietom ir t.t. Šaunu.

Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip, teko buvo kviesti kviečiu visada TAKSI patinka kai priema visada kokias 4-5 sekundės ir priema bet buna kažkada neatvažiuoja bet parbegu tada.

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Ne, neteko aišku viskas šiame serveryje ŽAISIU sekmės jum tobulintį šitą projektą.

Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Na nežinau patyres serveriuose sunkiuose tad man asmeniškai lengva buvo bet su pinigais nelengva. sekmės tikiuosi emigruotas. 

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.