Gedas_Afigenas 103 Parašė Balandis 14, 2016 Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Gedas_Afigenas Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Esu naujokas, pradėjau žaisti šiandien. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 3 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš senų, tiksliau senai žaidžiančių SAMP žaidėjų. Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Dėl to nes grįžau po pertraukos, norisi atsilaiduot, kodėl šis serveris? ogi todėl nes čia aktyvi administracija, daromi unikalūs atnaujinimai, čia žaidžia daug pažįstamų, taipogi mane sudomino itin geros serverio sistemos. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Vykdžiau, bet dar ne visas. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Dar nedirbau, kadangi neturiu pakankamai patirties taškų. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Visiškai nesudėtinga. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Žemėlapį pažįstų, tačiau esu naujokas, todėl šią komandą galiu naudoti tik vietos t.y pastatas/parduotuvė/bazė tikslams. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Dar nebuvau. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Manau pakanka, serveris nėra kaip sakoma masofkė, žmonės neišmėto transporto priemonių bet kur, manau tokių dalykų čia pakanka, bet kaip sakoma niekados nebus per daug. Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Dar nenaudojau , nes neprireikė. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Neteko. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Viskas yra aiškiai ir rišliai išdėstyta nusiskundimų neturiu. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Na, kadangi esu naujas veidas, manau šiuo klausimu dar negaliu nieko ir atsakyti, kaip ir minėjau atnaujinimai unikalūs, todėl manau tai suteikia labai didelės perspektyvos ateičiai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Balandis 15, 2016 Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose