JamesStephen 79 Parašė Balandis 14, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė : James_Stephen Kokios pagalbos jums reikia : Dėl ENB Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą : Kai įsikeliu ENB man net nemeta gta:sa ir iš kart crash 100 procentų dėl D3D9.DLL failo. Kaip jį ištrinu ENB nebūna,bet GTA pasileidžia. Kas padėsit BULLET atiteks jums. Jeremy_Malboro 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukonic_These 6 Parašė Balandis 14, 2016 Bandęs siūstis kitą ENB? ar perrašyt gta? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
JamesStephen 79 Parašė Balandis 14, 2016 Bandęs siūstis kitą ENB? ar perrašyt gta? Perrašęs 101 kartą,o ENB visi,beto tą patį ENB naudojau prie win perrašymą,o po jo jau neveikia, win 7 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Falk_Mob 0 Parašė Balandis 14, 2016 Galbūt blogai isirašei, parašyk į až pabandysiu padėt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
JamesStephen 79 Parašė Balandis 14, 2016 Galbūt blogai isirašei, parašyk į až pabandysiu padėt. Nu,kad nepadėsi tai tikrai,nes jau viską išbandęs net nebežinau ką daryti,o jai ir žinai tai rašyk čia Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sweet_Energy 57 Parašė Balandis 14, 2016 Sveikas turbut tokia bėda kaip ir pas mane ENB isirases crash gaudavau tu Tiesiog paspausk Start>Documents>GTA San Andreas User Files Ir istrink šita failiuka gta_sa.set ir viskas turėtu būti ok.Man tai jau bent pasitaise.Arba perasyk pvz buvai isirases C diske rasyk i Koki D diska arba C diske susikurk koki nauja aplanka pavadinimu kokius SAMPAS ir pnš turętu veikti ir ENB ir Žaidimas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Balandis 14, 2016 Bandei perrašydamas gta rašyt į kitą vietą? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
JamesStephen 79 Parašė Balandis 14, 2016 Bandei perrašydamas gta rašyt į kitą vietą? Mh kažkas įdomesnio,ne nebanždiau,bet prie win perrašyma tam pačiam folderį buvo,kiek kartų perrašyta ir įmesta GTA su ENB, Tad nemanau,kad tai galėtų kažką keisti,bet dėkui už pasiūlymą,ryt išbandysim tikėkimės viskas bus ok,beto galit siūlyti ir savo pasiūlymus kiti žmonės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Balandis 14, 2016 Mh kažkas įdomesnio,ne nebanždiau,bet prie win perrašyma tam pačiam folderį buvo,kiek kartų perrašyta ir įmesta GTA su ENB, Tad nemanau,kad tai galėtų kažką keisti,bet dėkui už pasiūlymą,ryt išbandysim tikėkimės viskas bus ok,beto galit siūlyti ir savo pasiūlymus kiti žmonės Pabandyk, man irgi būna tokių dalykų kaip tau - perrašau į kitą vietą ir pasitaiso. pvz: įrašytas gta san andreas į local c diską, Rockstar games folderį, local diske susikurk savo folderį ir ten installink, gal padės. Jeigu padės - atlyginimą mesk į fūristų fondą Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sweet_Energy 57 Parašė Balandis 14, 2016 Pabandyk, man irgi būna tokių dalykų kaip tau - perrašau į kitą vietą ir pasitaiso. pvz: įrašytas gta san andreas į local c diską, Rockstar games folderį, local diske susikurk savo folderį ir ten installink, gal padės. Jeigu padės - atlyginimą mesk į fūristų fondą Ai gerai tik nereik kopinti ka parašiau aš tu parašei ta pati vpš.... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
JamesStephen 79 Parašė Balandis 15, 2016 Dėja niekas nepadėjo,galit toliau man padėti ir laimėti bullet Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lauris Driftas 108 Parašė Balandis 15, 2016 Nenaudok tą enb ir vsio siuskis kitą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
JamesStephen 79 Parašė Balandis 15, 2016 Nenaudok tą enb ir vsio siuskis kitą. Taigi ant visų man taip ENB Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose