Egidijus_Keza 2.140 Parašė Balandis 15, 2016 UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Egidijus_Keza • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :What_Those • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytu naudojimas (greit vaikšto) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Omis_Zekas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Katum Asas 105 Parašė Balandis 15, 2016 (redaguota) Ką tu čia svaigsti, keza, trūksta įrodymų, aš buvau su šitu acc, kai mane užbanino, todėl komentuoju. Prašau atbaninti. Kiek žiūriu tuos video, nematau čytinimo. Gal koks sync/animaciju/stream bugas, nu rmt nėr čytų pas many. http://greenside.lt/index.php?/topic/24951-unban-what-those/#entry154912 Redaguota Balandis 15, 2016 Katum_Asas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Sudoku 374 Parašė Balandis 16, 2016 Anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose