Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Prezident_Medvedev

Prezident_Medvedev

Rekomenduojamas pranešimas

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​Na šio serverio žaidėjas esu užvakar, t.y nuo 2016-04-15

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​Serveriuose aplamai žaidžiu nuo 2011 metų, kažur apie 5 metus.

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​Na apie šį projektą sužinojau tiek iš youtube.com, tiek iš supergames.lt (samp serverių reklamavimo vietos). 

Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? :Na, preitame serveryje labai trūko veiklos. Buvo daug bugų, bei mažai žaidėjų. Sistemos buvo pasenusios. Šį serverį pasirinkau dėl serverio sistemų, veiklos. Pasirinkau todėl , nes čia realaus gyvenimo simuliatorius, kuris simuliuoja tikrą gyvenimą. Šis serveris mane sužavėjo net ir iš pavadinimo "Greenside", iš kart kilo įspudis: Hm čia kažkas naujo, turbūs ekologinis serveris, jau šiek tiek skiriasi nuo kitų.

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? :Apmokymus ivygdžiau, todėl nes persiskaitęs informacią supratau kad man prireiks eurų. Taigi pradėjau vygdyti apmokymus, na o apmokymai man labai pravertė.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​Na šiame serverje kaip ir kiek vieno naujoko pirmasis darbas yra gamykla. Gamykloje aš užsidirbau 2.000eur, kurios investavau į vairuotojo pažimėjimą. Išsilaikius teisias nusipirkau pigią mašiną ir isidarbinau į medkirčius. Darbe pradirbau visą dieną. Po to įsidarbinau į Greenside gaisrinę, kurioje iki pat dabar dirbu.

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? Elektronikos parduotuvę radau lengvai, todėl nes ji buvo pažymėta raudonu trikampėliu mini- mape.

Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​Realiai taip, nors ir pažįstu GTA SA žemėlapį, tačiau šio serverio vietovės skiriasi nuo kitų tad prireikė map gps sistemos.

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? :Na taip, nušaunamas esu dažnai.

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ :Nomuojamo transporto nepakanka, kodėl? Nepagalvokit kad esu išlepęs, tačiau su šiuo transportu ilgų reisų su pertraukom nenuvažiuosi, kodėl? Todėl nes atsiras veikėjų kuriems taip kogi prireiks šio transporto ir jeigu būsiu išlipęs, su juo tiesiog nuvažiuos.

Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? :Taip, tačiau tik /padmins ir taip tik tada kaik iškyla kokia nors bėda.

Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? :Teko /kviesti medikus,policiją ir mechanikus, tačiau susidariau yspudį kad policija nereguoja (bent jau į mano iškvietimus) na ,o mechanikai su medikais puikiai vygdo savo pareigas.

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​Na su neaiškumais kolkas dar nesusidūriau.

Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? :Na mano nuomonę, naujokams reikėtų 2 dalykų

a) Dėl nomuojamo transporto, nepagalvokit kad kažkas netaip su juo kainą, tačiau būtų geriau kad naujokas jį išsinomuotu 30 min. Tą prasme? ogi ta kad naujokas išlipęs iš TR priemonės galėtų ją užrakinti ar saugiai palikti, na o jeigu praeis 30 min ir naujoko nebus mašinoi ji tiesiog grįš į savo pradinę padėtį.

b)Dėl saviginos, naujokas serveryje negali apsiginti nuo siautiejančių gaujų, tad būtų geriau jeigu suscriptinų kokį dujų balionėlį.

c)Dėl ECO kuro, būtų gerai kad naujokams jis būtų nemokamas iki 1500 xp, nes naujokui serveryje yra sunku užsidirbti pinigų.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.