Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Pasiūlymas - Nauja teisėsauga

Carlos_Mantilla

Rekomenduojamas pranešimas

Pasiūlymų anketa:

 

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:  Carlos_Mantilla

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:  Na forume mačiau, kad yra daug pasiūlymų įdėti naujas teisėsaugas ir pan. su savo įprastais pavadinimais - Armija, FBI, Aras ir pan. Tačiau siūlomos teisėsaugos pavadinimas manau būtų originalesnis, manau taip pat padėtų plėstis ir populiarėti GSPD. Tad pradėsiu reikšti savo mintį.

Tai būtų lyg Armija. Kaip žinote Lietuvoje karininkų specialusis būrys vadinamas "Aitvaru". Į jį patenka geriausi šauktiniai, visokie karininkai per specialias atrankas. Taip pat galėtume padaryti ir žaidime.! Norint būtų patekti į "Aitvarą", reiktų turėti bendros PD darbo patirties - 5-7k (na kaip čia sugakvosi). Tai atspindėtų realybe, į "Aitvarą" patektų ne naujokai, susipažine su serverio teisėsauga ir gaujomis žmonės. Direktorius būtų kitas, kadangi kaip jau apie 4d. nėra PD direktoriaus, gaujos vakarais šelsta, nėra to, kas galėtų drausminti ir bausti juos.

Ši nauja teisėsaugos šaka galbūt galėtų gauti SG ginklus (arba kokius kitokius) (ties šita vieta jei gauti pap. SG ginklus - jų nebūtų galiam dėti į bagažine ar kur kitur, naudoti tik darbo tikslams.), vyktų į atgrobimus, vagonų saugojimus, taip pat, jei PD darbuotojai pagautų nusikaltėlį su nark. medžiagomis - kviestų "Aitvarą", kuris galėtų juos atimti.  

Bet.. Nemanau, jog šiam darbui reiktų visokių Hydrų, Hunterių ir pan. Geriau manau vietoj lėktuvų praverstų greitesnės mašinos - Alpha, Cheetah ir pan. Beabeajo, Mavericko reiktų. :)

Manau ties šia vieta būtų naudinga žaidėjų nuomonė, kurie galėtų šį darbą papildyti savo siūlomomis įdėjomis, kuom jie būtų labiau išsiskyrę nuo PD darbo.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?

Kaip nėra PD direktoriaus, bent kažkiek teisėsaugos narių palaikytų tvarką.

Norint patekti į darbą, reiktų turėti PD patirties, tad PD darbas turėtų paklausą, visi dirbtų ir keltusi patirtį, kad galėtų pereiti į kitą teisėsaugą.

Aitvare nebūtų tiek daug narių kaip PD, tai būtų lyg spec. pajėgų darbas, tad dirbtų čia tik geriausi teisėsaugininkai.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):  Komentuojam savo nuomonę!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.