Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Carlos_Mantilla

Narys

  • 51

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

Paskutinių profilio lankytojų rodymas yra išjungtas

  1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje? : Carlos_Mantilla Kam bus naudojamas kanalas?: Pokalbiams su draugais, kurie žaidžia serveryje. Mokestis už kanalą, nuotrauka (10.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Tvirtinu.
  2. Stebėjau ilgai, dugnas išspaudė vos daugiau nei 148km/h, bet kažkaip staiga pašoko iki 170+km/h., o po to vėl normaliai iki 150 ane? Matyt vėjas iš galo papųtė, Prigautas ir viskas.
  3. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Carlos_Mantilla • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : San_Good • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas - Speed • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
  4. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Carlos_Mantilla 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Micheal_Shadow 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Įžeidinėjimai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) :
  5. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Carlos_Mantilla 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Black_Tadas 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : SPAM/FLOOD 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) : Paveluotai įkėliau, nes neradau foto. Nufotkinau, bet neišsisaugojo.
  6. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Carlos_Mantilla • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Andrius_Gražulis • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas, teleport. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
  7. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Carlos_Mantilla • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Tai vat, siūlau serveryje padaryti tokį dalyką, jog parašius komandą, pvž.: /nusikalstamumas (komandos pavadinimą keisti galima patogesniu, čia jau kaip nusprestų valdžia) rodytų visą žaidėjo padarytą nusikalstama veiklą (gali būti papildomai ir kita informacija). Ši komanda parodytų, kiek žaidėjas per visą savo žaidimo laiką (jei padarytų, skaičiuotusi manau nuo versijos įkelimo) padarė nusižengimų. Pvž .: Kiek kartų prarado teises, kiek surinko greičio viršijimo balų, kiek nužudė p
  8. Anketa: » Jūsų Vardas_Pavardė? : Carlos_Mantilla » Kur išleisite laimėtus 100.000€? : Pirksiu namą
  9. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Carlos_Mantilla • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi siūlau įdėti į serverį aksesuarų parduotuvę. Joje būtų galima pirkti akinius, laikrodžius, kepures ant žaidėjų skinų. Būtų gerai, jei būtų galima nusipirkti vienos rušies (tarkim kepurių) ir turėti savo kokiam inventoriuje (sukūrius pvž komanda /daiktai) kelis skirtingus daiktus. Taip pat manau būtų gera įdėja padaryti kaip ir su šalmais (kad jei šauni į žmogų, kuris dėvi šalmą, žmogui šalmas suskyla ir reikia pirkti nauja. Aišku, tai nebūtina daryti) tarkim dėvint kepurę žmogus įšoka į vandenį ir t
  10. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Carlos_Mantilla 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užtildė : Wolkswagen_Passat 3. Už ką buvote užtildytas : Blogas /padmins naudojimas. Esmė jog nenaudojau /padmins komandos ar dar ko. Išėjau parukyt, buvau AFK. Grįžau po 15 min, žiūriu mute, pakeliu chatą ir matau tokį vaizdą... p.s. Wolkswagenai, jei sumaišei nickus užtildydamas, tai būk normalus pacanas ir atitildyk. O dabar nieko. 4. Vaizdinė medžiaga kuri įrodytų, jūsų nekaltumą :
  11. Jūsu V_P : Carlos_Mantilla Skaičius Nuo 1 iki 150 : 85
  12. Jusu V_P žaidime : Carlos_Mantilla Ką pavežiotum su šiuo Savannu ( serverio draugai) : Manau visus tuos, kurie prašytų kažkur pavežti. Vis smagiau su Savanna nei su kokia darbine gaisrininkų mašina. Jusu pasirinktas skaičius nuo 1 iki 100 (jei bus skirtinguose anketuose tokie patis skaičiai anketa taip pat bus atmesta abiejų žmonių): 85

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.