Fernando_Mollero 8 Parašė Balandis 19, 2016 ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jason_Partyy • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Paulius_MICRO • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: izeidimai per .vc • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : http://www.part.lt/img/4528fd65e0b9667f7ad0168c2d401cec717.png Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Micro 349 Parašė Balandis 19, 2016 Snargliau, nepamiršk dar 20 jų parašyt man, nes pydaru tave išvadinau tikrai ne kartą. Benamis prasrutėlis *cenzūra* Povilas_Jasaitis Dziovanis_Woop Tom_Micro 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando_Mollero 8 Parašė Balandis 19, 2016 Snargliau, nepamiršk dar 20 jų parašyt man, nes pydaru tave išvadinau tikrai ne kartą. Benamis prasrutėlis *cenzūra* Wow dabar iskraudinai mane , visa nakti neuzmigsiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edwa_Nmz 195 Parašė Balandis 19, 2016 Žaidėjas gavo 1 įspėjimą. Dabar jis turi 1/3 įsp. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose