Titas_Sthanman 57 Parašė Balandis 19, 2016 rašymas suteikti paramą serverio naujokui Won_Tabako Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo 17d pradėjai žaist, na o registruotas su kitu nick nuo 2015-04 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 5 metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Na dažnai žiūrėdavau Cleme_Teans video ir jis pradėjo žasti šiame serveryje, na šis serveris man patiko, bet vistiek žaisdavau kitame serveryje. Tada tame serveryje vienas paliko direktorių ir pasiūlė visiems savo darbuotojams ateiti į greenside. Todėl nusprendžiau pradėti čia žaisti. Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Na prieš 7/8 metus mano pusbrolis žaisdavo GTA San ir man labai patikdavo. Todėl pradėjau žaisti sa:mp ir labai patiko. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? :Nelabai Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :GreenSide Gamykloje Kolkas dirbu Gaisrininku Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Na serveryje esu naujokas, todėl dažnai naudoju /gps Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? :Taip Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? :Taip Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Na naudoju tikrai dažnai ir visada padeda adminai Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Na kolkas kiek teko kviesi greitai suregavo. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Pagal mane informacijos yra daug kaip naudotis visokiomis komandomis, tik kilo neaiškumas kaip iškviesti tarnybas visada rašydavau [50] [Noriu, kad pavežtumėte], bet paskui paklausus kaip iškviesi ir man adminai greitai padėjo Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Manau viskas yra labai aišku, tik manau gal galėtu būti pvz komanda /cisternos, kuri padėtu surasti cisternas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Balandis 19, 2016 Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose