P`Quinttino 12 Parašė Vasaris 14, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Paul_Quinttnio • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Sabas_Brown • Už ką buvote užblokuotas ?:Klaidu išnaudojimas tipo kad važinėjau be uniformos iš kur man žinoti kad čia bug? aš pats kaip pamačiau iškarto pranėšiau ir atsakė į klausyma Antoške:Sako kad čia ne bug.. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Vasaris 14, 2015 Banned anketa , čia skaitosi buginimas / čytinimas . Kadangi transporto priemonės be uniformos neina vairuoti . http://greenside.lt/index.php?/topic/2533-15-sabas-brown-banned-paul-quinttnio/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
P`Quinttino 12 Parašė Vasaris 14, 2015 Kaip aš nusipirkau nauja drabuži ta su skribele man ejo atsisėsti į darbinę transportą ir aš jum pranešiau šita buga ir manęs jus nepraspėjote... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Vasaris 14, 2015 Neatblokuotas, pranešei apie klaidą, bet kažkodėl ja naudojaisi ... Jeigu žinai kad klaida, tai kam naudoji? Jokios klaidos serveryje naudoti negalima. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose