Stela_Melvin 11 Parašė Balandis 19, 2016 Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 16.04.19 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš pažįstamo, ir šiaip pakankamai žinomas. Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Atrodo gan įdomus, bei begalo gražūs MAPP darbai, šauni kompanija. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvykdžiau visas, kadangi aš esu pasikeitusi SAMP šriftą, lentelėse esantis šriftas yra ganėtinai mažas ir sunkiai įskaitomas, teko susidurti su kliūtimi, bet nebuvo sunku, viskas suprantama ir aišku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Dirbau šiukšliavėžių darbe ir žadu dirbti medkirčių (jei neklystu taip vadinasi), kol kas neteko nuobodžiauti. Darbai labai unikalūs ir įdomūs. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Nebuvo, pastebėjau jos ženkliuką patį pirmą, kuomet įvykdžiau visas misijas iš regitracijos, iškart pasitikrinau kas ten per pastatas. Buvo šaunu matyti kažką naujo. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Taip, labai. Esu visgi naujokė. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Buvau nutrenkta su kitu gaisrinės automobiliu ir įlėkiau į vandenį, tačiau tai nėra taip jau ir baisu. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Galėtų būti daugiau nuomos vietų. Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Naudojau, administracija greitai reagavo ir buvo pagelbėta. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Neteko, šios komandos dar neįkertu. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : /kviesti komanda. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Daugiau nuomos, detalesnių paaiškinimų. Tačiau viskas suprantama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Balandis 19, 2016 Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d. Stela_Melvin 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose