Johnny Mangano 89 Parašė Balandis 19, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Johnny_Mangano • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Padarykite kad tik nuo 21h pradėtų serveryje temti. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Smagiau bus žaisti nes 18:00-19:00 tikrai dar lauke nėra tamsu (realybei) nebus taip niūru, nes lauke saulė švyti arba tiesiog šviesu o serveryje naktis.. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Nereikia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernest_Vercetti 33 Parašė Balandis 19, 2016 Norėjau tą patį siūlyt. Nes biški nesamonė, bei užknisa kai sampe tamsu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pacan Marozas 419 Parašė Balandis 19, 2016 Jo aš už, kad būtų nuo 20-21 tamsu, bet man tamsa irgi patinka. Ta šviesa irgi atsibosta. Zygis_Pahmel Nexus_Frost 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal_Meyson 16 Parašė Balandis 19, 2016 (redaguota) Taip pritariu. Forumo narys gauna žodinį įspėjimą už; • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Balandis 19, 2016 Hugo_Armani Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Balandis 19, 2016 Būtų gerai,kad padarytų vėl kaip ir anksčiau,t.y dangų nuo 19:00. (Toks kokį buvo,o buvo lyg geltonas) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny Mangano 89 Parašė Balandis 19, 2016 Būtų gerai,kad padarytų vėl kaip ir anksčiau,t.y dangų nuo 19:00. (Toks kokį buvo,o buvo lyg geltonas) Tai nuo 20:00 galėtų padaryti kad jau geltonas, o kokį 23:00 jau tamsu arba geltonas nžn... Jei negaila paspauskit ŽALIĄ jei patinka mano idėja Ernest_Vercetti 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Katum Asas 105 Parašė Balandis 20, 2016 Na manau vasaros laikas turėtu būti įjungtas, +1h. Aš už. 20H tamsu tik būtų. LOGIC. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nojka_Cool 94 Parašė Balandis 22, 2016 Nu tai keičias tas šviesumas lauke, nebent automatinęs sistemą įvestų Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose