Eligijus. 177 Parašė Balandis 20, 2016 Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Eligijus_Deesign Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2016.04.18 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 4 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš gerai žinomo SG svetainės. Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Kadangi ieškojau normalaus serverio, bei su įdomiomis sistemomis mano pirma diena buvo apžiūrėjimas sistemų ir man šios sitemos labai patiko, ir manau kad aš radau savo vieta kur žaisiu. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, sunku nelabai buvo, tik kai reikėjo surasti GPS sistemoje kur kas Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Man teko dirbti Medkirčius kuri sistema labai patiko, bei dabar dirbu gaisrininku, sistema tokia visai įdomi. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Taip, kai norius surasti svarbia vietą arba kokį nors darbą. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Taip, viena kartą buvau nušautas žaidėjo. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Man jį rasti buvo lengva, viena karta buvau dviratį išsinomuojas, tikrai pravertė. Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip, naudoju kai ko nežinau, viskas greitai atsako. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Na kolkas dar man neteko. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Serverio informacijos pateikimas pagal mane tai labai geras. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Mano manymas būtu padaryti kokį nors APSAUGA naujokui, kad šaudant naujoką tam kas šaudo nusiimtu 50% gyvybių bei gautu žvaigždučių, nes kai šaudo naujokus nelabai linksma. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Balandis 20, 2016 Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose