Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[#0.1.6.2] KennyC idėjos serveriui

kSursley

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Kenny_Capello

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Apačioj viską parašysiu.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: -

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)

 

 

0.1.0. Manau reikėtu sumažinti pd tazerio kulkų skaičių iki 1, būtu realistiškiau, išnaudojus kulką reikėtu kažkur tazerį pakrauti. Pasiūlymo esmė tokia, kad dabar su tazeriu labai lengva pataikyti, o jeigu būtu tik 1 kulka, pd turėtu ją išnaudoti tam atvėjui, kai žino, jog tikrai pataikys.

 

0.2.0. Nepardavinėti administratorių, nes dabar vyksta visiška nesamonė. Gaujos/pd getinasi į veiksmus, žaidėjai healinasi mašinas su keybinderiu kai į juos šaudo, gaujos/pd vieni kitus stebi ir gali žiūrėti sekančius gaujinių/pd veiksmus.

Jei admin nebūtu parduodamas, valdžios rinkimas turėtu daugiau įtakos žaidėjams, bei elgtusi su administratoriaus postu atsargiau.

 

0.2.1. Na o jei nepatinka idėja dėl administratoriaus paslaugų išėmimo iš prekybos, tai siūlau bent padaryti "aod" (Admin on duty) režimą, bei prirašyti papildomas tasiykles, jog su įjungtu aod negalima nei dirbti, nei būti gaujų veiksme. 

 

0.3.0. Sušvelninti bausmę dėl serverio klaidų naudojimo. Dabar serveryje matau nauji žaidėjai gauna banus už klaidų išnaudojimą (aš taip pat gavau), taigi manau pirmą reikėtu administratoriui duoti įspėjimą, o jei jį ignoruoja tik tada nubausti. Taip pat baną reikėtu pakeisti į maždaug 12val jailą, nes baninti už tokius dalykus, o ypač kai nežinai apie klaidą - nesamonė. 

 

0.4.0. NDS/NGS - Kam tai? jei žmogus gauna baną, ar kitaip "netyčia" nusižengia taisyklėm ir patenka į nds/ngs, tai jau manau gali palikti serverį. Toks žmogus turi sumokėti serverio savininkams 1.45eur už unbaną ir dar vargti, dirbti kol sutaupysi "Gaisrinėje" minimum 100k? - kad ir nusipirktu unbaną, savininkai gautu 72ct, na o tam žaidėjui surinkus pusė sumos nusibos dirbti/žaisti darbe be pakvietimo ir tiesiog leavintu iš projekto. Tad siūlau į nds/ngs sodinti tuos žmones, kurie jau 3 kartą panašiai nusižengia taisyklėms dirbdami/būdami gaujoje.

 

0.4.1. Dėl gėdos stulpų tas pats.. Pavogia gaujos paketus.. Kas kaltas? Gaujos lyderis, jis pats turi užrakinti paketus, ar žiūrėti kokiem žmonėm deda aukštesnius rankus. Tiesiog vagiantis paketus žmogus pasinaudoja proga kol jie yra atrakinti, tad manau bausti žmogų kuris "pasiemė" be leidimo ginklų paketus yra neteisinga. Gaujos lyderis pats galėtu susikurti NGS temą savo forume ir orentuotusi ką imti, ką ne.

 

0.5.0. Įdėti į dm zoną shotguną.

 

 

Kolkas tiek. Tiesiog parašiau pastabumus, kuriuos pamačiau serveryje.

 

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Dėl 0.1.0 pilnai sutinku. Administratorių prekybos savininkai tikrai nenutrauks, o aod rėžimas nieko nepakeis kaip getinosi taip ir getinsis žaidėjai toliau, tokią jau sistemą susikūrė. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.