Erikas_Norkus 6 Parašė Vasaris 14, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Erikas_Norkus • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Sabas_Brown • Už ką buvote užblokuotas ?:Serverio daiktų pardavinėjimas už tikrus LT.Taip pripažystu klausiau kas turi 1,5euro,bet aš nieko parduot nenorėjau čia buvo visai kitas pasiūlymas kuris nesusijas su serveriu... • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Vasaris 14, 2015 Banned anketa , M.Tėvas leido už tai baninti http://greenside.lt/index.php?/topic/2570-17-sabas-brown-banned-erikas-norkus/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erikas_Norkus 6 Parašė Vasaris 14, 2015 Banned anketa , M.Tėvas leido už tai baninti http://greenside.lt/index.php?/topic/2570-17-sabas-brown-banned-erikas-norkus/ Aš tau dar kartą sakau chiuhinkis tu su tais savo banais.Dar kartą kartoju tu geriau čerka pakelk su chebra o ne už laido vierchas baninu prisipirkes admin iš mamos abonento.Tokie kaip tu užauge parašas ir valo kitiem... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Vasaris 14, 2015 Aš tau dar kartą sakau chiuhinkis tu su tais savo banais.Dar kartą kartoju tu geriau čerka pakelk su chebra o ne už laido vierchas baninu prisipirkes admin iš mamos abonento.Tokie kaip tu užauge parašas ir valo kitiem... Gi sakei tu neverki ir nesinervuoji dėl to bano , bet man atrodo kitaip , visą gyvenimą aukoji verkimui . Mamos abonimentas ? Būk tu prasimušęs kituose serveriuose ir tu turėsi , its bad ? Relax , tau čia reikai čėrką įkalt ant nervų Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erikas_Norkus 6 Parašė Vasaris 14, 2015 Gi sakei tu neverki ir nesinervuoji dėl to bano , bet man atrodo kitaip , visą gyvenimą aukoji verkimui . Mamos abonimentas ? Būk tu prasimušęs kituose serveriuose ir tu turėsi , its bad ? Relax , tau čia reikai čėrką įkalt ant nervų Aš nesinervuoju,bet mane nervai ima todėl,kad tokių kaip tu privise tam SAMP pas ryža kas būdavo?ramus sėdėdavai už D... o čia galvoji atsigausi?Nichuja neišeis... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Vasaris 15, 2015 Atblokuotas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose