Deividas_Marquez 61 Parašė Balandis 23, 2016 Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Deividas_Martin Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo šiandien. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Virš 2 metų. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš draugų, bei pažįstamų. Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Aktyvi pgr. administracija, ir šiaip labai daug kas girias šį serverį, tai nusprendžiau išbandyti ir aš. Girdėjau, kad gera sistema, daug atnaujinimų, bei įdomu žaisti. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, įvykdžiau, suprasti sunku nebuvo, bet nutiko bėda ir sprogo automobilis kurį liepiama pasiimti pirmame punkte ir teko vėl bėgti į pradžią, bet čia tik smulkmena... Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Dirbti dar neteko. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Nesunku. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Žinoma, kadangi esu naujokas, tenka susipažinti su miesteliais. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Ne. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Taip, pakanka, o galų gale, galima iškviesti taxi, taigi kartais be nuomojamo transporto galima ir apseiti... Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip, naudojau ir nenusivyliau, padėjo. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Žinoma, iškviečiau taxi, mane greit nuvežė į norimą vietą už nedidelę kainą ! Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Man asmeniškai buvo viskas aišku. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Na net nežinau, SA:MP žaidžiu pakankamai senai, tai galbūt čia tik man pasirodė labai geri ir lengvi apmokymai, bet nežinau kaip kitiems... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Balandis 23, 2016 Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose