Velnelis Camel 830 Parašė Vasaris 14, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Velnelis_Camel • Kokios pagalbos jums reikia ?: Pastaruoju metu labai samp pradėjo laginti, nežinau gal čia nuo serverio, bet jau taip man 1 savaitę, ar čia su kompu blogai ar čia kas nežinau. Nes noriu pažaisti visą laika po 100 FPS arbą daugiau, ir taip visą laiką. Nors bunų išjungęs viską tik antivirusinę palieku. • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą : - Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nojka_Marlboro 4 Parašė Vasaris 14, 2015 Tau gal su pc kaskas atsitike .Nes man ziauriai laggino pratryniau visus failus (pravaliau) pc ir nelaggina daba samp. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Vasaris 14, 2015 Tau gal su pc kaskas atsitike .Nes man ziauriai laggino pratryniau visus failus (pravaliau) pc ir nelaggina daba samp. Dariau kaip ir jau šitą, lyg ir viską ištryniau ko nereikėjo. Bet einu dar kartą peržiūrėsiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fantom_Live 271 Parašė Vasaris 14, 2015 Atsisiusk šita programą https://www.piriform.com/ccleaner/download. Manau tikrai padės,man ištrinė 14 Gb Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Vasaris 14, 2015 Atsisiusk šita programą https://www.piriform.com/ccleaner/download. Manau tikrai padės,man ištrinė 14 Gb Katik dabar parsisiunčiau ir prasivlaiau, bet kažkaip nieko nepadėjo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Vasaris 14, 2015 žaidime /fpslimit 90 . Per options išjunk fpslimiterį .Pasimažink grafiką kad gali būtų x16 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ronaldo'Soprano 19 Parašė Vasaris 15, 2015 Asils man nedatraukia kartais iki 100 fps ir nesiskundžiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aiva_Bicas 37 Parašė Vasaris 15, 2015 žaidime /fpslimit 90 . Per options išjunk fpslimiterį .Pasimažink grafiką kad gali būtų x16 Padarysi x16 žaidimas atrodys super supi**ai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Vasaris 15, 2015 Žaidime parašyk /fpslimit 80-90 ir išjunk options, kad būtų išjungtas fpslimiteris, turėtų padėti, Velny! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Vasaris 15, 2015 Asils man nedatraukia kartais iki 100 fps ir nesiskundžiu Tai man nuo 100 FPS visą laiką būna, pvz: po 200 ar daugiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tvinkis_Vinkis 4 Parašė Kovas 24, 2015 Šis dalykas kaškur girdėtas bet pamiršau kaip jį reike daryti bet jei ką rašyk į až bandysiu prisimint Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose