The_Augis 0 Parašė Balandis 24, 2016 Prašymas suteikti paramą serverio naujokui The_Augis Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 20016-04-24 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: 4 metai Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Pasiūlė draugas ir iš reklamų Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes šitame serveryje yra kas veikti ne kaip kitose sedeti masinoi ir gauti pinigus cia dar reikia pagalvoti Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Visos 15 misjiju buvo lwngvos ir suprantamos Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Dirbau su Nafta, Greenside gamykloje medkirčiu. Buvo nuobodziausia kad naftos platformoje reikia laukti visa valanda kad išmoketu algas. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Tikrai ne, nes buvo viskas pasakyta ur parodyta Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Kolkas taip, bet pradedu viska isiminti. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Taip mane nužude kažkoks adminas sušaude mašina tada papraše kad nusiteleportuoti pas mane ir as galvojau ne jis bet jis mane nuzude Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Nesunku, bet nepastebejau ar kiekvienam miesteli yra nuomos taškai. Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip naudojau, bet suteikė nepakankamai. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Teko, bet sureguoja greitai atvaziuoja 5-10 min bėgije. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Viskas buvo aišku. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Manau viskas yra gerai tik reiketu daugiau darbu nuo mazos patirties. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Balandis 24, 2016 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose