Just_Aivaras 1 Parašė Balandis 26, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Just_Aivaras Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo užvakar. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Šiaip gal kokius 2 metus, bet jeigu su pertrauka tai 2 mėn. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Radau list'e savo. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes buvo neįdomu žaisti kitame serveryje, čia žymiai įdomiau Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip įvykdžiau, man atrodo lengviau nebūna. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Teko dirbt jau visus darbus be pakvietimo, nuobodžiausias darbas buvo vežti šiūkšles, pelningiausias tikriausiai buvo gaisrininko darbas, o dabar dirbu man įdomiausią darbą tai ūkininkas. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Išpradžių buvo sunku kol pripratau prie kaimelių. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Gan dažnokai. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Taip, ir ne vieną kartą. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? Žinoma, labai patinka išskirtinė šio serverio savybė, kad yra nuomuojami miesteliuose dviračiai. Manau kituose serveriuose nerasi tokio dalyko. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip, padeda tikrai labai greitai adminai Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip, ypač taxi greitai reguoja. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Viskas kol kas aišku. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Aš manyčiau, kad nieko nereiktų keisti serveryje nes yra viskas labai gerai! Tiesiog galima pilnai žaisti be jokių trūkumų šiame serveryje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Balandis 26, 2016 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose