Guest Arnoldas_Lit Parašė Balandis 26, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arnoldas_Audio Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2016.04.26 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Nuo 2013 metų. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš clementean gameplay filmukų, bei iš kitų serverių. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Palikau sena serverį būtent dėl to, jog ten nėra jokios realybės. Serverio kūrėjas nedaro jokių atnaujiminų.. Tik sėdi ir jam pinigai kapsi į banko saskaitą. O, čia atnaujinimai! Serverio kūrėjai stengesi dėl žmonių gerovės ir pildo visus jų norus. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Dėje nevygdžiau.. Nelabai turėjau laiko.. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Na, žaidžiau čia ankščiau tu kitu nicku. Dirbau Gaisrininku, šis darbas labai geras!! Labai faina gesinti visokiausius namus, biznius ir užtai gauti pakankamai daug pinigų. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne, serverio pradžioje labai aiškiai parašyta ir parodyta. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Na tenka, nes esu naujokas. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Na ištiesių ne, ir tas mane labai džiugina. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Na dėl dviračiu nesiskundžiu, bet dėl nuomuojamų mašinų turiu šiektiek priekaištų. Jog jų gana mažai. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip, padėjo. Ją nauduojuosiu labai dažnai. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Teko, reguojama labai greitai. Bet esu pastabėjęs jog vienas žmogus pasiema du iškvietimus. Ir tenka laukti kol jis teikia savo paslaugas žaidėjui. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Viskas labai puikiai parašyta ir paaiškintas, nieko nesudėtingo. Viskas labai gerai neteko susidurti su juokiu neaiškumu. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Na, pagal mane nieko. Man kaip yra taip gerai! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Balandis 26, 2016 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose