Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Zaidejas_Karolis

Zaidejas_Karolis

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Zaidejas_Karolis


Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​  2016-04-26


Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Nuo 2012 m.


Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​ Na vaikštinėjau po supergames.lt [ žaidimų forumą ] ir pamačiau [nereklama] šį projektą na ir dabar pasižėjas, kad čia apsimoka žaisti nusprendžiau čia pradėti žaisti.


Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Atnaujinimai čia kaip sapnai.. buvo ir atsibodo žaist be atnaujinimų tas pats per tą patį. 


Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Na vakar pradėjęs žaisti šiame serveryje tik kelias perėjau pasiekimus, šiandien šiek tiek daugiau. Na jeigu netingi žaisti nemanau, kad yra sunku. Tik nebent direktoriaus pasiekimą ir panašiai bus sunku įvykdyti.


Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​


  1. Dirbau šiukšlių išvežiotoju na gan patiko, ypač dėl /siuksles, kad ir matosi tie konteineriai. Šiam darbui nemanau, kad ko nors trūksta
  2. Dirbau medkirčiu išties labai patiko medžių kirtimo sistema, ir krovimo nepastebėjau jokių klaidų, gan patiko vežioti malkas ir jas kirsti, labai gera idėja. 
  3. Dabar šiandien įsidarbinau picerijos darbuotoju, vien pasižėjus tuos receptus, gaminimus, ingredijentus ir užsakymo priėmimus pabandžius priiminėti užsakymus ir gaminti picas patiko, tik vienas trūkumas KAI GAMINASI PICA ŽAIDĖJAS STOVI IR NIEKO NEDARO GALIMA BŪTŲ PRITAIKYTI KOKIĄ NORS ANIMACIJĄ. :)

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? Ne, labai paprasta kai galima rasti mini-map'e


Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Na panaudoju kai neseniai pradėjau žaisti aišku daugelį dalykų randu pats, tik pas naujoves važiuoju su /gps. 


Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Kolkas nebuvau. Tik Franklinas_Bumeris - tai žaidėjas labai nedraugiškas iškarto pradėjo įžeidinėti, kad su laiku čia tokių būtų mažiau..


Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Nebuvo sunku rasti kažkaip vaikščiojau mačiau budelę ir priėjau išsinuomavau, viskas čia patogu, bei paprasta surasti. Be to gerai sugalvota pickup'ą įkišti į ta būdelę.


Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Kol kas nenaudojau, bet manau administratoriai gan aktyviai padėtų. Kai reiks būtinai pasinaudosiu


Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip teko kviesti TAKSI firmą. Gan greitai priėmė užsakymą, bei mandagiai aptarnavo <šypsausi> šaunuoliai.


Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Taip, viskas aiškiai padaryta. Nebuvo nesupratimų. 


Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Naujokam? Nieko. O jeigu ko šitam serveriui reikėtų kalbant ne apie naujokus galbūt daugiau darbų su pakvietimu. Na manau ši bėda su laiku išsispręs.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.