Smoke_Dog 14 Parašė Balandis 29, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė : Smoke_Dog Žaidėjo Vardas_Pavardė, kuris jus apgavo : Oliver_Cili Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (nuotraukos, video medžiaga) : Maždaug 01:01-10 turėjau pirkti iš jo Sultan'ą už 360k ir dar savana duoti pasitikėjau Oliveriu nes buvome ir gaujoje normalei sutarem viska pasižiūriu /transportas rašo infernus galvojau bugas bet tai buvo ne bugas o mano žioplumas ir Oliverio gėdos jausmo neturėjimas. Po to rašė , kad atiduočiau jam Infernus jis man duos sultana bandė apgauti dar karta. Noriu atgauti savo 360k jis gali ta infernus pasiimti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Balandis 30, 2016 Oliver_Cili turi paskutinį šansą. Kitą kartą gaus rcon be jokių įspėjimų. Dabar dar turi 24 valandas pakeisti viską, tai yra atsiimti savo Infersnusą ir atiduoti Sultaną, arba atsiimti Infernusą ir atiduoti visus pinigus, kuriuos davė Smoke_Dog. Putinas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Oliver_Cili 3 Parašė Balandis 30, 2016 is nenori sultan o as euru neturiu viska esu pralošes galiu Sultan duoti bet is nenori ne aš kaltas is šeip patc kaltas vien del to kad is išpradžiu nurejo pirkti Infernus o poto sultan tai kzn gali pažiureti kad siulau infernus vistek reike koda ivesti kaip perki mašina Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Balandis 30, 2016 Žaidėjas užblokuotas rcon užblokavimu. Smoke_Dog prašau susisiekti su manimi serveryje, jog galėčiau atiduoti pinigus ir pasiimti Infernus. Tema rakinama. Oliver_Brown Colinas 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose