Rokis_Roxas 96 Parašė Balandis 30, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė : Rokis_Roxas Žaidėjo Vardas_Pavardė, kuris jus apgavo : Oliver_Cili Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (nuotraukos, video medžiaga) : 21:58 jis sakė, kad nupirks verslą, apžiūrės ir duos man. Aš juo pasitikėjau, kadangi prieš tai bendravom truputį ir atrodė patikimas, tačiau, supratau, kad niekuo negalima pasitikėti. Aš jam daviau pinigus o jis su čytais subugino savo car iš suboomino. Tada atsijungė. Čia tikrai stambi pinigų suma, tad, prašau jūsų, jog ją grąžintumėte. Taip pat sužinojau, kad jis savo draugui, Dwayne_Johnson davė 1.2 milijono, kurį vakar turėjo, o jo draugas įsidėjo į verslą. http://imgur.com/a/t953yJei nebus galimybės atgaut pinigus, tuomet nebažaisiu čia daugiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.387 Parašė Balandis 30, 2016 Žaidėjas užblokuotas rcon užblokavimu. Pinigai grąžinti. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose