Nojka_Cool 94 Parašė Gegužė 1, 2016 Taigi sveiki, radau kompe tokią įrašytą garso medžiagą kaip ten kažkas kažkada bazarino greenside teamspeake. Uždėjau ir subtitrus, kad būtų įdomiau. Dėjau gal 2 valandas :DD Bmx_Park Deividas_Marquez Kevin_Garret 15 kiti 18 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sweet_Energy 57 Parašė Gegužė 2, 2016 Šitas pats vaikas ir bazarino mano balsas ir girdis :DDD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Gegužė 2, 2016 kas tas niekšas kuris ten bazarina ? kiek juoko Bmx_Park 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Gegužė 2, 2016 Na,nematei dar Karolis_Bmw žodyno Putinas Freaknezz Medinis_Freaknez 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nojka_Cool 94 Parašė Gegužė 3, 2016 Šitas pats vaikas ir bazarino mano balsas ir girdis :DDD Kokia spalva tavo balsą parašiau? kas tas niekšas kuris ten bazarina ? kiek juoko Tas vaikas tai Bronius kažkoks. Atėjo menis paskui ir užbanino.. Na,nematei dar Karolis_Bmw žodyno Čia gerai ar blogai? :DD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny Mangano 89 Parašė Gegužė 4, 2016 Tas ten kur visus tildė, siuntinėjo matos kietas yra būtų įdomiai sužinot jo nicką Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Katum Asas 105 Parašė Gegužė 4, 2016 Pasijuokt buvo is ko , jei da tokiu rasi pasidalink. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dwayne_Fernandez. 149 Parašė Gegužė 5, 2016 Malonu buvo net man biški sunku pasidarė su juom šnekėti(aš tas tamsiai mėlynas) nu nžn mane privertė kažką naujo pasakyt o šiaip tai man asmeniškai juokinga nebuvo labiau graudu kad dar tokie mažvaikiai egzistuoją. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
tikrai ne galaxi 37 Parašė Gegužė 7, 2016 tavotevas.lt sitas pramuse :DD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas'Lietuva 24 Parašė Gegužė 17, 2016 Mano 9metu brolis daugiau juoko sukeltu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sim_Ltu 1 Parašė Gegužė 18, 2016 ,,Agirdi nori muštis?!''(Kalba kiti) ... Gausi į galva! bebaimiai čia pas jus Nojka_Cool 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Danny_Speed 1 Parašė Gegužė 18, 2016 "atstrik *cenzūra*" :DD šitas labiausiai nužudė ten kur kartojo tą patį Nojka_Cool 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jocker_Weed 21 Parašė Birželis 4, 2016 ''Tavo mama laukia lovoj'' bazaras pasiekias daug. Žemas lygis ant tėvų stumt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kornelijus_Webas 38 Parašė Birželis 4, 2016 ,,Susitinkam, primušiu" Okei, jam iš balso kokie 13-14 metų, o kitiems po 16 metų, dar jis siūlo į galvą. Nu bet, nebazarinsiu, nes kažkaip rašant per lengva stumt. Žodžiu, gero juoko dozė, malačius už subtitrus! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Liepa 17, 2016 Tema rakinama. "Temos rakinamos paprašius temų autoriams, autoriui ilgai neatnaujinant temos, esant ištrintam video ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei mėnesį. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM" Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose