Carlos_Riverry 4 Parašė Sausis 3, 2015 Kaip Aš Atradau Šį Serverį? Sveikas [a] kažkas mane jau žino, kažkas ne, esu žinomas kaip C'Riverry - Dominykas, Arba AnonymousTony , pradėsiu nuo to kaip aš atradau šį serverį, ko iš jo tikiuosi, ką bandysiu siekti, mano nuomonė apie serverį, savininkus, žaidėjus, pradėsiu nuo to " Kaip Aš Atradau Šį Serverį?" Na, Vieną nuobodų kiek pamenu dar 2014 m Gruodžio " 22 " Dieną , maniau tai bus dar vienas nuobodus šaltas, žiemos vakaras prie kompiuterio, naršiau internete , na kaip visad užėjau į supergames.lt forumą , užsukau į " Gta Sa:Mp - Serveriai " žiūrėjau ką gero pažaidus šį vakarą, užtikau , temą Aivaro, galvojau vėl koks eilinis serveris, kur visiškai nuobodu, tik startavęs žlugs , na vis dėl to smalsumas padarė savo, užėjau į forumą , užsiregistravau, pamačiau " Aivarą " kuris kaip žinoma buvo apine.lt serverio savininkas, neslėpsiu jog pas jį žaidžiau, buvo išties įdomu, lipau karjeros laiptais, na užsidarė, pamačiau nemažą skaičių žmonių, gražų forumo dizainą, [ nežinau kodėl , bet šiame forume man kyla tik protingos mintys ] užsukau, sudomino serverio aprašymas , na taip tas vakaras ir praėjo, ateina rytojus , vėl tapati rutina , Miegas, Žirgynas , Kompiuteris , prisėdau vėl trumpam prie kompiuterio, aišku tas trumpam šiame serveryje tapo labai ilgam, viena, kita , trečia diena, šis forumas pasidarė kaip traukos objektas, kaip narkotikas, užsivedžiau, laukiam starto ! Ko Tikiuosi Iš " Greenside.lt " Serverio? Na, tikiuosi iš ties daug, manau to ką bus sunku pasiekti, bet visi pasistenge ! Mes tai galime ! Na, o aš tikiuosi iš šio serverio , smulkmenų , bet labai svarbių , jog šis serveris sėkmingai startuotu su nemažu skaičiumi žaidėjų, jog viskas mums pasisektų! Žaidėjai pamatytų jog šis serveris daug ko žadantis, kurtas su pastangomis o ne be pastangų, ir šiaip sau , jog tik užsidirbti vieną kitą, skatiką, į kišenę, [ nesakau jog tai yra blogai, bet kai to per daug , tai yra nei šis nei tas ] tikiuosi administracijos kuri būtų maloni, su perspektyva, kuri dirbtų , o ne maltų š*dą , jog stengtųsi , jog stengtųsi dėl mūsų o ne dėl to jog turėtų " Spalvą " , tikiuosi jog žaidėjai bus malonūs , nesakau jog dabar "Nemalonūs" Tikiuosi rast savą kompaniją, t.y savą grupelę žmonių, kuriais galėčiau pasitikėti, aišku labiausiai tai tikiuosi administracijos , kuri nebus korumpuota - [ jog neištrauktų žaidėjų iš kalėjimo , neatimtu sąlygų žaisti žaidėjams dėl to jog kažkas nepatiko] tikiuosi pagalbos iš administracijos, visapusiško pasitikėjimo iš žaidėjų, jog nebūtų apgavysčių , vagysčių. Mano nuomonė apie serverį , t.y - Forumą. Na, ištiesų nespėjau susidaryti nuomonės dar apie šį forumą, bet pirmas mano žvilgsnis buvo , į serverio aprašymą, tai buvo tiesiog nepakartojama, tiek daug visko, daug nematyto ! O jei tai bus įvygdita , tai bus nuostabu ! Šitiek naujovių , matau dideles Aivaro pastangas, dėl mūsų ! Tariu Ačiū Tau. Ką Aš Bandysiu Pasiekti Šiame Serveryje ? t.y Pareigos. Na , aš visų pirma labai mėgstu kopti karjeros laipteliais, po viena, o ne šokti per kelis , nes kartais būna lūžių , skaudžių lūžių, visų pirma , bandysiu užpildyti į direktorių, dėsiu daug pastangų, bandysiu siekti " Direktoriaus Post'o " , iš tiesų labai pasistengsiu, pradėsiu nuo žemo, manau taip būtų geriausia, na vėliau parodysiu save, serveriui, kas esu , ką aš moku, tada jau jums bus palikta spręsti, na iš tiesų aš nemėgstantis nei girtis, nei labai rodytis, nes esu labai paprastas. Mano nuomonė apie serverio Statybininkus/Kūrėjus.. Aivaras - Na, iš tiesų apie šį žmogų galiu pasakyti daug, visų pirma iš jo darbų kiek matau " Labai stengiasi žmogus " Iš tiesų matosi daug jo pastangų, kruopštumas, šis žmogus turi auksines rankas, iš tiesų kiek pamenu iš apine , tai labai nuostabūs jo skript darbai, galiu nuoširdžiai Ačiū Sakyti Šiam Asmeniui! Rokas - Na su šiuo asmeniu neteko bendrauti, bet iš mapp darbų galiu pasakyti tą patį ką apie Aivarą , nuostabių rankų žmogus, labai gražiai mappina , įspūdingai, vienas geriausias lietuvos mapperis ! Ačiū Jam Toške - Na, bendravom kažkada seniau, iš populiarių projektų, dabar neatsimenu iš kokio , na Toške, ištiesų ačiū už forumą , labai pasistengei dėl mūsų, išties labai gražūs Gfx! šis žmogus taipogi turi auksines rankas, daug patirties!! Apibendrinimas - Suformuluosiu apibendrinimą, puikūs savininkai, nuostabūs žaidėjai, daug pastangų @! Siekiam Geriausio! Ačiū Už Laiko Uždelsimą, Ar Patiko Ar Ne , Tai Yra Jūsų Reikalas ! Galit Peikt, Koks Aš Neraštingas, Kiek Klaidų, Bet Ne Klaidose Esmė! Ačiū Už Dėmesį, - Riverry. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 4, 2015 Šaunūs aprašymas malonu skaityti tokį aprašymą, mldc kad nenuvertini Serverio Administratoriu Ir sėkmės! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Carlos_Riverry 4 Parašė Sausis 4, 2015 ' Ačiū , Bandysiu Daugiau Pakūrt, Malonu Jog Nepatingėjai Ir Perskaitei. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Sausis 4, 2015 Sveikas, manau daug kas iš SuperGames.lt pamatė. Dėlto čia atėjo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
PaularDo 8 Parašė Sausis 4, 2015 Sveikas gerai kad nepatingejai bloga sukurti sekmes tau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 4, 2015 Išties buvo įdomu paskaityti,laukiu dar rėp Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Moretti 11 Parašė Sausis 7, 2015 Šaunu, kad nepatingėjai sukūrti šio blogo, buvo įdomu skaityti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domce_Mobce 17 Parašė Sausis 14, 2015 Blogą skaityti man patiko.Sėkmės toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jean_Paul 29 Parašė Sausis 15, 2015 Ooo, Riveryy, maladėc labai geras bei didėlis aprašymas. Derek__White Carlos_Riverry 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kleras 2 Parašė Sausis 25, 2015 Mldc taip ir toliau!!! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Paprika 3 Parašė Sausis 27, 2015 Trumpai parašiai apie tam tikrus dalykus, bet svarbu jog nepabūgai čia parašyt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Sausis 27, 2015 Buso įdomu skaityti, šaunuolis. Jei kūrsi ir toliau, palinkėsiu tik sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Sausis 28, 2015 Šaunuolis tikrai puikus blogas, sėkmės kuriant toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose