Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[Serverio pasiūlymas] Automobilių sistemėlė

Rafael_Nadal

Rekomenduojamas pranešimas

✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rafael_Nadal

✔ Koks tai pasiūlymas: Automobilių šiokia tokia sistema.

✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:

Visų pirma tai būtu mechanikams daugiau darbo negu šiuo metu. Šiuo metu tikrai labai mažai jiems darbo. O antras dalykas visuose serveriuose mašinų sistema labai panaši. Prižiūrėti jos nereikia...... taigi tai yra didelė nesąmonė mano atžvilgiu. O ir trečias paskutinis dalykas, tai kad neverkite dėl žaidimo pinigų. Tam jie ir reikalingi, kad juos leistumėte ir būtu tas tikras žaidimas. Jūs norite tik juos turėti ir daugiau nieko neveikti... atsibuskit bent kartą. Taigi esmė, kad reiktu prižiūrėti savo automobilį. Dar manau, kad kuo geresnis automobilis tuo brangiau kainuotu jį išlaikyti ( realybėje tas pats). Pradžiai užteks tiek kiek pasiūlysiu, vėliau galima būtu ją patobulinti iki 100%. Tai būtu detalių tvarkymas kas kažkiek pravažiuoto kilometražo. Kiekviena detalė gestu nuo skirtingo kilometražo ( surašysiu viską ). Dėl darbo automobilių nesugalvojau, bet manau joms nereikia to daryt, nes tai darbo automobiliai ir nieks jų netvarkys. ( aišku su dar kitokia sistema būtu galima daryt ir darbo automobiliams, bet kai šis pasidarys tada ir kitką surašysiu). Parašius /tarnsportas išmestu dar 1 įrašą kurį paspaudus išmestu gui lentele su 9 įrangom ( surašysiu viską). Joje surašytos tos įrangos ir jų būklė procentais. Nuo tam tikro kilometražo procentai mažėtu. Ties 50% jau reikėtu pradėti tvarkytis. 10% kritinė būklė. Kas nutiks jeigu netvarkysi automobilio? Galėtu sunkiai užsivesti automobilis, bevažiuojant užgestu variklis, sprogtu padanga/padangos, stabdabt nesustotu, dingti hidraulika, posukiai nesuveikti, o galbūt net ir elektros rodyma pradėt nesąmoningai rodyti. ( galima dar kažko prigalvoti ir padaryti).

1. Elektros įranga - 1% sumažėtu nuo 500-900km.

2. Stabdžiai - 1% sumažėtu nuo  1000- 1500km.

3. Variklis - 1% sumažėtu nuo 900-1400km.

4. Išmetimo sistema (elektromobiliuose nežinau ar kažkas panašaus yra, jei nėra tada nereikia) - 1% sumažėtu nuo 600 - 1000km.

5. Akumuliatorius - 1% sumažėtu nuo  700 - 1200km.

6. Pakaba/Vairo mechanizmas/Ratai - 1% sumažėtu nuo 200 - 600km.

7. Sankaba - 1% sumažėtu nuo 400 - 700km.

8. Starteris - 1 % nuo 500 - 900km.

9.  Hydraulika - 1% nuo 300 - 700km.

✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Unikalus nematytas dalykas serveryje.

Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):

 

 

 

 

Kitus mano pasiūlymus rasite mano profilyje. Komentuojam :)http://greenside.lt/index.php?/user/662-rafael-nadal/

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Labai patiko įdėja. Aš už.

Galėtu dar padaryti su tuo draudimu kuo mašina geresnė / brangesnė / greitesnė, tuo brangiau mokėti už draudima / technikine... Jugi didelė kubatura... Ir kalbu apie nevaikiškas didelias sumas... Nes patys pagalvokit, nusiperkate automobilį / namą / verslą. Ir kas tada? nėra kur pinigų leisti, o su šia įdėja būtų viskas kitaip. Reikėtu išlaikyti automobilį. Prieš pirkdamas dar pagalvot turėtu kiekvienas labai gerai ar pajėgs išlaikyti transporto priemonę ar ne... Už draudima mokėti reikėtu kaip ir dabar kas 3 dienas...

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.