Carlos_Riverry 4 Parašė Sausis 4, 2015 Lūžis matricoje! Juokingas Video! Atsiprašau jog ne į temą , nežinojau kur kelt:) https://www.facebook.com/video.php?v=762545630460934&set=vb.100001165132664&type=2&theater Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 4, 2015 Trenkta tikrai ji, man atrodo sakė, kad neprisikabintų prie jos :DDD mačiau seniau jau šita VIDEO paprastas, bet linksmas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
*Lukas_Brown 0 Parašė Sausis 4, 2015 (redaguota) - Šviečiat ? :DD -Šviečiam. :DDD Gaunate žodinį įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 2, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 4, 2015 Čia tesiog žmogus kuris dirba ir uždirba 800lt mėn,protelis neišvistitas,nieko juokingo bent jau aš manau čia jai jau verkt reikėtu jei pamatytu save iš šalies Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nico_Moretti 3.668 Parašė Sausis 4, 2015 Čia tesiog žmogus kuris dirba ir uždirba 800lt mėn,protelis neišvistitas,nieko juokingo bent jau aš manau čia jai jau verkt reikėtu jei pamatytu save iš šalies sorry, bet didesnės nesąmonės neesu girdėjęs Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gerardas_Kawaii 191 Parašė Sausis 4, 2015 Mačiau šitą seniau Lol :DD žvengiau aš iš šito ;DD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Sausis 4, 2015 Dar kaip tik mačiau per Farai laidą. Tikrai sukėlė juoko Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jason_Carter 0 Parašė Sausis 4, 2015 Ahh, žmogus su negalia, pats žinau netoli manęs gyvena, prisidažius, bet kada, ne žodžiu čia negalia, o ne kaip manot, kad dėl pinigų, susiprotėkite. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jean_Paul 29 Parašė Sausis 4, 2015 Žiauru kaip, dar žmones tai filmuoja ir į interneta meta.. Žmones per šventes per daug naudoja degtines. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pacan_Adidas 3 Parašė Sausis 4, 2015 Norėjo dėmesį nukreipt kad ta pabėgtų :DDD. - Šviečiat ? -Šviečiam. - Kaip gražiai šviečiat. :DDDD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Sausis 28, 2015 Puikus filmas-i šaunu kad daliniesi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose