Jeremy_Malboro 80 Parašė Gegužė 7, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jeremy_Malboro • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Gregory_Mercanti • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Aimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jekasikapi 31 Parašė Gegužė 7, 2016 Nesimato čia aimas niekur, jam toks pat atvėjis su m4 kaip ir man su ak atkreipkit dėmesį.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Malboro 80 Parašė Gegužė 7, 2016 Koks dar toks pats atvejis , begioju ratais speceliai , visas kulkas pataiko , nors ginklas net neina tiesiai ant manęs, o ir ta pati emka kaip kilnojasi , dar + auto cbug. Ne durns esu , kad nematyčiau ,kad aimas. P.S Paskaityk chata , pats rašo ,kad su aimu šaudo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jekasikapi 31 Parašė Gegužė 7, 2016 Maždaug jis čia 50 % taiklumu šaudė, kaip sakant ant bajerio, tačiau aš žinau ką jis realiai sugeba ir jis tikrai visų kulkų į tave nesuleido. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Malboro 80 Parašė Gegužė 7, 2016 Matos , du draugeliai į servą atėję ir abudu iškart prie čytų. Pats parase ,kad su aimu , tas vistiek čia dar free postina... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jekasikapi 31 Parašė Gegužė 7, 2016 Matos , du draugeliai į servą atėję ir abudu iškart prie čytų. Na aš lyg ir naujokas, o jis ne, aš neneigiu, kad mes ne draugai, bet manę tiesiog erzina tokie atvėjai.. Aš tiksliai nežinau, bet man atrodo, kad skersi kulkų skridimai yra nuo fps skirtumo, nes kiek žinau tai Gregory pas jį yra tikrai nemažai fps, o tau 30 - 40 - 50 kažkas panašaus jei suklydau tai srr, kadangi nlbj sugebu nuspėjinėti fps. Daugeliuose vietose jis random šaudo ir į tavę pataiko ir tiek. Gregory_Mercanti 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gregory_Mercanti 13 Parašė Gegužė 8, 2016 Iškeliu veliava į prieki ir pasiduodu (veliava balta) Sorry už kokybe: https://youtu.be/EQrJmO00b3E Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Math_Forelli. 14 Parašė Gegužė 8, 2016 jeigu čia pumputis tai matos kad iš ryzyno atėjo gangsteris,ir verkia ;DD Lil_Uzi Jekasikapi 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Gegužė 8, 2016 Žaidėjas nebus užblokuotas. • Per mažai įrodymų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose