Rytis'Bit 539 Parašė Vasaris 16, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Rytis_Bit • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :The_Fisheris • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Žaidėjas naudojo inv • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : The_Fisheris 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jessy_Gillera 3 Parašė Vasaris 16, 2015 xdddddddddddddddddddd taigi surakintas buvo xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_Fisheris 70 Parašė Vasaris 16, 2015 Hau hau hau... Antrankius nuimt nepamiršai?? :DDDDO pameni tą mano dingimą video gale?? Tai jo.. Aš ten atsijungiau nes lagg buvo belekoks. Įrodymai jog buvau surakintas kai atsijungiau: Sabas_Brown 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gazuotas_Piens 0 Parašė Vasaris 16, 2015 (redaguota) Surakinta žmogu bando nušauti, krč kas tokius į policiją priema, ir naxui perkat admin, jei nesugebat naudotis :DDDDDDDDDDDD Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už: Draudžiama naudoti necenzūrinę leksiką; Redaguota Vasaris 16, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Vasaris 16, 2015 Anketa netvarkinga. The_Fisheris 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose