Mantas_Verone 638 Parašė Gegužė 8, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mantas_Verone • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Mallboro_Cancel • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: inv, video nuo 5:35, tuoj apkarpysiu nes veluoju. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lothalérith 157 Parašė Gegužė 8, 2016 Man lygiai taip pat viskas atrodė. Bet rodė, kad aš kapojų kitą priešininka ringe.. Kapoju, kapoju ir galvoju, wtf.. kodėl jam nekrenta HP, nors jis guli ant žemės? Ir po laiko žiūriu atkimba SAMP ir iškart po sekundės gavau baną.. Manai, kad atėjęs aš į EVENT dėl kreditų naudočiau čytus? Manau, kad ne.. Nežinau ar čia bugas ar kas.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Gegužė 8, 2016 Anketa netvarkinga. • Pasitarėm su kitu t.prž ir nusprendėm patikėti Mallboro pasiteisinimu , kadangi būna buginasi tas boksas. Rokas Mantas_Verone 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose