Arnas_Classic 0 Parašė Gegužė 9, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arnas_Classic Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Šiame serveryje aš pradėjau žaisti visai nesenai:2016/04/29 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Žaidžiu jau daug metų,kažkur 4-5metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :Apie šį serverį man papasakojo klasiokas.Aš susidomėjes nuėjau ir pradėjau žaisti,nes man šis serveris patiko. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Palikau todėl,nes mano buvusiam serveryje nėra atnaujinimų,vis žada ir žada 1.8,bet taip ir nepadaro.Tiesiog,serveris paliktas ant ledo ir dėl to pabodo žaisti jį.O šis serveris yra įdomus,smagūs darbai,ir šiaip:Geri žaidėjai. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Jau įvygdžiau visas.Buvo sunkoka,bet pasistengiau ir įvygdžiau . Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Nuobodžiausias galbūt man yra UAB Švarinta.Įdomiausias:medkirčiai ar ūkininkai,bet šiaip visi įdomūs darbai.Labiausiai siekiu mechanikų darbo,nes jis man yra įdomiausias. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Na,išties buvo lengva.[Viskas izi pizi] Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Aš jau žinau visas vietas tad jau nebenaudoju. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Taip,net negaliu suskaičiuoti.Visi šaudo ir šaudo,truputėlį pasimaišai ir nušauna ;/ Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Ne,viskas buvo lengva.Dabar aš nebisonomuoju,nes turiu savo nuosavą transporto priemonę Elegant. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip,naudoju.Visko ko tik paklausiu jie atsako.[Šaunu] Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip,teko.Labai greitai atvykdavo ir atvyksta. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Na,čia man viskas yra aišku,neturiu nieko pridurti. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Na,šiaip jau visi turėtų žaisti ir žaisti,nes šis serveris man yra įdomiausias ir atrodo į jį daugiausiai įdėta darbo.Viskas matosi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Gegužė 9, 2016 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose