Fruktas_Dulllls 0 Parašė Gegužė 11, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Fruktas_Dulllls Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Prisiregistravau prieš pusę metų, bet pradėjau žaidimą jūsų serverį šiandien. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Samp serveriuose žaidziu maždaug 4-5metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Apie šį serverį sužinojau iš draugo. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Pasirinkau šį serverį, del labai geros tvarkos, žmonės labai pagarbūs, sename serveryje retai daromi atnaujinimai ir labai nepagarbūs žaidejai... Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvykžiau visas misijas, jas buvo lengva suprasti ir įvykdyti. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Dabar dirbu medkirčio darbą, kitų darbų dar neteko išbandyti bet laikui bėgant, pabandysiu viską. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Nebuvo, tiesiog padėjo komandą /gps. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Dabar dar dažnokai tenka ieškoti vietų su /gps komandą, nes visgi nesu dar apsipratęs serveryje. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Nebuvau. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Transporto tikrai užtenka, o ir jį surasti tikrai nebuvo sunku. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Šios komandos dar nenaudojau, nes serveris man visiškai aiškus, bet laikui bėgant manau vistiek reikės pagalbos. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Teko. Galiu pagirti, sureaguota tikrai greitai. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Viskas man buvo pakankamai aišku ir tikrai neturiu priekaištų. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Mano nuomone, nereikia nieko keisti. Viskas labai puiku! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Gegužė 12, 2016 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose